Artık Türk erkeklerinden korkmuyorum

Güncelleme Tarihi:

Artık Türk  erkeklerinden korkmuyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2008 00:00

Romen manken Tatiana Marinescu, adını değiştirmek ve bundan böyle "Hürrem" olmak istediğini açıkladı.

Haberin Devamı

TATÄ°ANA MARÄ°NESCU FOTOÄžRAFLARI

Marinescu, bu değişikliği neden istediği sorusuna şu yanıtı verdi: "Türkiye’nin tarihini araştırırken Hürrem Sultan’ı fark ettim. Hürrem, çok cesur ve yönetimde söz sahibi biriymiş. Ben de Hürrem adını kullanmak istiyorum. İsmimi değiştirmek için gereken evrakları hazırladım."
Tatiana Marinescu, bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Osman Güney sayesinde Türk erkeklerine olan bakış açısının da değiştiğini söyledi.

İki yıl önce Türkiye’ye gelen Romen manken Tatiana Marinescu gördüğü yoğun ilgiden memnun. Seksi manken, bir yıldır birlikte olduğu "Otomobil Osman" lakaplı işadamı sevgilisi Osman Güney sayesinde Türk erkeklerine bakış açısının da değiştiğini söyledi: "Osman beni her gün mutlu ediyor.Onu tanıdıkça ’maço, kıskanç, aldatır’ denilen Türk erkeklerinden korkulacak bir şey olmadığını anladım."

Haberin Devamı

Artık Türk  erkeklerinden korkmuyorum
14 yaşında Romanya’da güzellik yarışmasını kazandınız. Şimdi ise Türkiye’de yaşıyorsunuz. Bu dönem sizin için nasıl geçti?

- 14 yaşında, ortaokula giderken bir güzellik yarışmasına katıldım. Yarışmayı izleyenler arasında İtalyan bir ajans sahibi de vardı ve beni İtalya’ya davet ettiler. Yaklaşık dört yıl orada yaşadım. Daha sonra ailevi nedenlerden dolayı Romanya’ya döndüm ve eğitimime devam ettim. Bu sırada editörlük ve televizyon programı sunuculuğu yaptım. Modellik sayesinde İtalya, Almanya, İngiltere, Yunanistan gibi pek çok ülke gezdim. D&G, Armani, Gucci ve daha bir çok büyük markanın defilelerinde yer aldım. En sonunda Türkiye’de geldim ve burada kalmaya karar verdim.

Gazetecilik ya da sunuculuk yapmaktan neden vazgeçtiniz?

- Dünyayı görmek için modellik yapmaya karar verdim.

Onca şehir ve imkan arasında neden Türkiye’yi seçtiniz?

- Bana burada mankenlik yapmam teklif edildiğinde "Neden olmasın, ilginç olabilir" diye düşündüm. Buraya geldiğimde Türkiye’nin Romanya’ya çok benzediğini gördüm. Türkiye’ye geldikten sonra ünlendim. Sonra da Beyaz Show’un jenerik yüzü oldum. Beni de ünlü olduğum için seçti. İstanbul’u çok sevdim. Bükreş’te yapacak çok şey yok ama İstanbul’da her şeyi yapabilirsiniz. Çoğu zaman sabah İstanbul’dan uçağa binip Romanya’ya gidiyorum ve akşam dönüyorum. Başka bir şehirde yaşasam bunu yapamayabilirdim. Romanya’da kalsaydım tanınan, televizyon programı yapan biri olarak hayatıma devam edecektim. n Ne Deniz Akkaya ne de Şenay Akay’a benzediğinizi söylüyordunuz...

- Evet, sadece babama benziyorum. Beni kimseye benzetmelerine gerek yok. Bunu söyleyenlere "Tatiana Marinescu’ya benziyorum" diyorum.

Haberin Devamı

   ÂTÃœRK KIZLARI ÇOK GÃœZEL

Neden Türkiye’deki modeller yurtdışına açılamıyor?

- Bence burada yaşamak daha kolay. Başka bir ülkeye gittiklerinde sıfırdan başlamak zorundalar. Oraya gittiklerinde model evlerinden birinde kalacak ve oradaki kızlarla anlaşmak zorunda kalacaklar. Burada kalmak, oraya gitmekten daha kolay. Bir başka şehre model olarak gittiğinizde kendinizi ispatlamak için sürekli çalışmak zorundasınız. Türkiye’den de yurtdışında çalışan mankenler var ve bence Türk kızları çok güzel. n Galerici

/images/100/0x0/55eb514cf018fbb8f8b97f94
Osman Güney yani ’Otomobil Osman’ ile ilişkiniz devam ediyor mu?

- Bir yıldır birlikteyiz. Beni her gün mutlu ediyor. Onu tanımadan önce Türk erkeklerinin böyle olacağını düşünmemiştim. Çünkü herkes "maçolar, kıskançlar, sorun çıkarırlar, seni aldatırlar" diyordu. Türk bir sevgilim olmasını istemiyordum. Gittiğim her yerde etrafa sinirli sinirli bakardım bana yaklaşamasınlar diye. Açıkçası bir playboyla olduğum için en başta korkuyordum. Herkes "O bir playboy dikkat et" diyordu. Onu tanıdıkça, Türk erkekleri konusunda korkulacak bir şey olmadığını gördüm. Şimdi söylenenleri düşünmüyorum bile çünkü hiçbir problem yaşamıyorum.

Adı Hürrem olacak

İsminizi değiştirmek istiyordunuz. Hangi isimde karar kıldınız?

- Türkiye’nin tarihi ile ilgilenirken Hürrem Sultan’ı fark ettim. Hürrem adını kullanmak istiyorum. Kösem Sultan da var ama "Kösem" kulağa çok hoş gelmiyor. Hürrem olmasının nedeni Rusya’da yaşayan biriyken bir padişahla evlenen ilk kadın olması. Çok fazla cesareti vardı ve yönetimde söz sahibiydi. İsmimi değiştirmek için gereken evrakları hazırladım ve bu konuda çalışmalarım sürüyor. Ailem de benim verdiğim kararlara saygı duyuyor, beni destekliyor. Sonuçta ben mutlu olunca, onlar da mutlu oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!