"Arka Sokaklar" fark attı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar fark attı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2006 00:00

“Arka Sokaklar” izlenme rekorları kırarak Salı’nın birincisi oldu.

Kanal D’nin sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın Salı akşamı yayınlanan bölümü, izlenme rekorları kırarak açık ara birinci oldu ve yaz ekranın zirvesine bir kez daha adını yazdırdı.

Haberin Devamı

Kanal D’nin, başrollerinde, Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Pınar Aydın, Filiz Taçbaş ve Figen Evren’in oynadığı, yapımını Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın Salı akşamı ekrana gelen 4. bölümü, Tüm Kişiler’de yüzde 6.8 rating ve yüzde 30.8 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 6.6 rating ve yüzde 31.7’lik rekor izlenme payları ile birinci oldu.

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan 5 kişilik bir polis timinin, aile yaşamlarının ve İstanbul sokaklarındaki maceralarının, eğlenceli ve keyifli bir anlatımla ekrana taşındığı dizi, sürükleyici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla her hafta milyonları ekran başına kilitliyor.

Sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olan polis ekibinin, “Birliktelik ruhu” ve “Mücadele azmiyle” kötülerin korkulu rüyası oldukları dizinin, önümüzdeki haftalarda ekrana gelecek bölümleri de macera, aksiyon, romantizm ve mizah ile örülü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!