Arı sütü kremlere yoğun ilgi

Güncelleme Tarihi:

Arı sütü kremlere yoğun ilgi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2007 11:49

Ciltlerini dış etkilerden korumak isteyen kadınların, katkı maddeleri içeren kozmetik ürünler yerine doğal ürünlere yönelmeye başladığı bildirildi. Bu ürünlerin başında da arı sütü ile hazırlanan kremlerin geldiği belirtildi.

Tarihi Kemeraltı Kuşçular Çarsısı'nda bulunan Apit Arı Ürünleri Firması yetkilisi Terapist Ümit Kütük, arı sütü ve çeşitli bitkilerin yağlarının karışımından hazırlanan kremlerin, son dönemde kadınların tercihi olduğunu söyledi. Bu kremlerin cilt hücrelerini yenilediğini belirten Kütük, “Arı sütü içeren kremler yüze sürüldüğünde, ciltteki ölü hücrelerin temizlenmesini ve cildin nemli kalmasını sağlıyor.

Soğuk kış günlerinde cilt ve dudaklardaki çatlakların onarımının yanısıra, ciltteki aknelerin de yok edilmesini sağlıyor. Arı sütü kremler doğal ürün olduğu için yüzlerde hiç bir yan etki bırakmıyor. Artık toplumda doğal ürün kullanımına ilgi her geçen gün artıyor. Kozmatik sanayinde üretilen içinde kimyasal koruyucu boya maddesi de bulunan güzellik ürünlerin yerini, bu tür doğal ürünler alıyor” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!