Araba robotlar İstanbul sokaklarında

Güncelleme Tarihi:

Araba robotlar İstanbul sokaklarında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2011 00:00

Dünyada fenomen haline gelen Transformers’ın araba robotları Optimus Prime ve Bumblebee İstanbul’da. 29 Haziran’da vizyona girecek ‘Transformers 3: Ayın Karanlık Yüzü’ öncesinde Türkiye’yi ziyarete gelen bu araçları kendilerinden dinledik

Haberin Devamı

Optimus Prime’ı tanıyarak başlayalım...
- Uzun zamandır kötülüğe ve Decepticon’lara karşı mücadele eden Autobot’ların lideriyim. Bumblebee sağ kolum ve Autobot’ların en iyi casuslarından. Ses işlemcisindeki sorun yüzünden konuşamıyor, onun yerine de sorularınızı ben cevaplayacağım. Gezegenimiz Cybertron, Decepticon’lara karşı sürdürdüğümüz büyük direniş sonunda yok oldu. Kötülüğü evrene yaymak isteyen Decepticon’ların dünyaya da zarar vermesini önlemek için mücadele veriyoruz.

Dünyaya alıştınız mı?
- Aslında çok eski zamanlardan beri dünyaya gelen Autobot ve Decepticon’lar var. Ancak son Decepticon tehlikesinden sonra, dünyayı korumak, barışı sağlamak için burada kaldık. Bizi en çok etkileyen, insanların içindeki inanç ve bağlılık. Mücadelemiz sırasında birçok insandan destek aldık. Bizden oldukça küçük olmanıza rağmen, cesaretiniz ve kararlılığınızla bizi etkilediniz.

Haberin Devamı

Bizleri iyi bir kariyer, para, sağlık mutlu eder. Sizi neler mutlu ediyor?
- Barış ve huzur içinde bir evren en büyük hedefimiz. Decepticon’larla bu mücadelede insanların yanında yer almaktan gurur duyuyoruz.

KİMSE YENİLMEZ DEĞİLDİR

Dünyada yenemeyeceğiniz bir güç var mı?
- Hiç kimse yenilmez değildir ancak iyilik uğruna verilen mücadele de kimse yenilmiş sayılmaz.

Üçüncü film hakkında biraz tüyo verir misiniz?
- ‘Ayın Karanlık Yüzü’ üç boyutlu çekilmiş ilk Transformers filmi. Bu şekilde seyirciler maceranın içinde yer alabilecek ve heyecanı paylaşabilecek. Bu nedenle önceki maceralardan çok daha hareketli ve etkileyici olacak.

Daha önceleri Türkiye’yi duydunuz mu? Gizli görevler için buraya gelmiş miydiniz?
- Elbette, Türkiye hakkında geniş bilgiye sahibiz. Çok köklü ve zengin bir tarihiniz var. Ayrıca geçmişiniz büyük kahramanlıklarla dolu. Bu anlamda çok ortak noktamız var ve bu bizi çok etkiliyor. Birçok Autobot çeşitli görevler için burada bulunmuştu. Ancak Bumblebee ile ilk kez Türkiye’ye geliyoruz. Haziran boyunca İstanbul’da olacağız. Transformers hayranlarıyla buluşacağımız için çok heyecanlıyız.

Çocuk hayranlarınıza mesajınız var mı?
- Çocuklar çok değerli. Birçok yetişkinden çok daha cesur olabiliyorlar. Hayalgüçleri çok etkileyici. Decepticon’larla mücadeledmizde bizimle olduklarını bilmek çok mutlu ediyor.

Haberin Devamı

NERELERİ DOLAŞACAKLAR

Transformers’ın kahraman robotları Optimus Prime ve Bumblebee, Türk Telekom çocuk portalı işbirliğiyle 29 Haziran’da vizyona girecek ‘Transformers 3: Ayın Karanlık Yüzü’ öncesinde İstanbul’u dolaşacak. Tur takvimi şöyle: Bugün ve yarın Cevahir Alışveriş Merkezi, 6-12 Haziran Capitol, 17-18 Haziran Tepe Nautilus, 19 Haziran’da Caddebostan sahili, 24-25-26 Haziran’da İçerenköy Carrefour, 29 Haziran-2 Temmuz Kanyon, 3 Temmuz Beylikdüzü Migros. Alışveriş merkezlerindeki aktiviteler tüm gün sürecek, TIR’ın içinde filmin en yeni fragmanlarını izlenecek, video oyunları oynanacak ve yepyeni figür serisi tanıtılacak. Karakterleri yakından tanımak ve detaylı bilgi için www.transformers.com.tr.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!