Anne olmak istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Anne olmak istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2007 16:58

Haberin Devamı

HALLE BERRY FOTOGRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Halle Berry'nin kötümser bir gün geçirdiğini hayal etmek öyle güç ki...

Ünlü aktris, etrafına yaydığı optimizmle, kendisine karşı büyük bir saygı duymanıza neden oluyor. 40 yaşına geldiği halde güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Halle Berry, Hollywood'da onur derecesine yükselerek bir yıldız sahibi oldu. Versace'ın yüzü olan Berry, Kafkas bir anne ve Afrika kökenli bir babanın melez kızı. Cleveland, Ohio'da dünyaya gelen Berry, çocukluğuna dair en büyük zorlukları, annesiyle babasının boşanma sürecinde yaşamış.
2002 yılında Monster's Ball filmindeki rolüyle "En İyi Kadın Oyuncu"
Oscar'ını kucaklayan Berry, yaptığı içten konuşmayla hayranlarını bir kez daha gönülden fethetmişti.

Halle Berry, kendisinden 10 yaş küçük olan, Kanadalı model Gabriel Aubry ile yaşadığı mutlu birlikteliğin başlama serüvenini, okurlarıyla paylaştı. İki kötü evliliğin ardından huzurlu ve çok mutlu bir beraberlik yaşayan Berry, Gabriel ile evlilik planları yapmıyor.

Haberin Devamı

Hayatınızda her şey yolunda görünüyor, peki aşk ne âlemde?

Halle Berry: İki kez evlenip iki kez boşandıktan sonra söyleyecek çok fazla bir şeyim yok. İkisi de felaket zamanlardı. Ama bu onların hatası değildi.
Ben onlarla evlenmekle hata yaptım!

Gabriel ile nasıl tanıştınız?

Bizi Donetalla Versace tanıştırdı. O sıralar depresyondaydım. Donetalla beni çok üzgün görüyormuş. Elimden tutup dedi ki, "Halle, böyle kalmaya devam edemezsin. Mutlu olmayı hak ediyorsun. Kampanyamızın bitiminde benimle Los Angelas'ta buluş. Sanırım senin için birini biliyorum." Ona gideceğimi söyledim, kaybedecek bir şeyim yoktu.

Ve?..

İlk görüşte aşktı!

40 yaşınıza geldiniz, çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?

Kesinlikle çocuğum olsun istiyorum. Bu benim en büyük projem. Bu sene hamile kalmak istiyorum. Eğer bunu doğal yollarla gerçekleştiremezsem, Gabriel ve ben bir evlat edinmeyi düşünüyoruz.

Hayatınıza dönüp baktığınızda, çocukluğunla ilgili sizi en çok etkileyen şey nedir?

Kesinlikle ailemin boşanması. Bu benim için çok zor bir ayrılıktı. Asla unutamayacağım kavgalara tanıklık ettim.

Haberin Devamı

Tutkularınız, hırslarınız nelerdir?

Normal, sıradan insanlar olmak istiyorduk. Bir hemşire olacağımı düşünüyordum. Bu şans işi. Aşırı derecede narin yapılı olduğumdan güzel görünmediğimi sanıyordum. Ama bu özelliğim bana iyi anlamda geri döndü.

Şanslı olmanızın sebebi nedir sizce?

Kendine yardım et ki, Tanrı sana yardımcı olsun diye düşündüm hep. Bu yüzden öncelikle kendim olduğumu düşünüyorum. Ünlü biri olmak istiyordum.

Hiç psikanaliz yaptırdınız mı?

Evet. Birçok soruma yanıt buldum. Kendimi tanımayı, güvenmeyi ve kendim için sorumluluk alabilmeyi öğrendim.

Nasıl bir kadınsınız?

Aile, saygınlık ve aşk konusunda doğru değerlere bağlı bir kadınım. Evcil bir yapım vardır. Evimle ilgilenmeyi, yemek yapmayı, dostlarımı ağırlamayı severim.

Haberin Devamı

Kendinizi 50 yaşına geldiğinizde nasıl ve nerede görüyorsunuz?

Hayat büyük sürprizlerle dolu. Hayallerimin gerçekleşmesini arzuluyorum tabii ki. Şu anda sürdüğüm hayata bir de çocuk eklersem!

Sloganınız nedir?

Ne yaparsan yap, hata yapsan bile, seçimlerinin sorumluluğunu üstlen!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!