Ankaralı Turgut'un kız kardeşi için Karabük halkı seferber oldu!

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı Turgutun kız kardeşi için Karabük halkı seferber oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 11:21

Şarkıcı Ankaralı Turgut’un kız kardeşi, evinin yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya olması nedeni ile sokakta kaldı. Karabük halkı, sokakta kalan Gülcan Karataş için seferber oldu. Hemen harekete geçen halk, çaresiz kadına yardım eli uzatacak.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Ankaralı Turgut'un kız kardeşi Gülcan Karataş, Karabük'te tek katlı müstakil bir evde yaşıyordu. Karataş'ın evinde dün gece çatlaklar ve kayma meydana geldi. Hemen polis ekiplerini arayan Karataş, olay yerine gelen polislerin yaptıkları inceleme sonucunda sokakta kaldı.

Ekipler, yaptıkları inceleme sonucunda yıkılma tehlikesi bulunmasından dolayı evde oturanların tahliye edilmesine karar verdi. Hamile kızı ile birlikte yaşayan Karataş, gidecek yeri olmadığından dolayı evin bahçesine çıkardıkları koltukta yaktıkları ateşin başında ısınmaya çalışarak sabahladı.

Ankaralı Turgutun kız kardeşi için Karabük halkı seferber oldu

Evde çatlaklar oluşması ile birlikte kendilerini zor dışarıya attıklarını söyleyen Karataş, “Ateş yakarak sabaha kadar koltukta bekledik. Ev oturulacak gibi değil. Kiradayız ve gidecek yerimiz olmadığı için dışarıda kaldık. Evdeki eşyaları kurtarmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Şarkıcı Ankaralı Turgut'un kız kardeşi olduğunu belirten Gülcan Karataş, “Benim öz ağabeyim. Buralarda mağduruz. Sesimizi duyarsa bize yardım etsin.” diyerek ağabeyine sesini duyurmaya çalıştı.

Haberin basında yayılması üzerine harekete geçen Karabük halkı, sokakta çaresiz kalan Gülcan Karataş için kendi aralarında yardım toplayarak onu bu durumdan kurtarmaya çalışıyorlar.

BAKMADAN GEÇME!