Analar ve Anneler Final Bölümünde (9.Bölüm) Neler Yaşanacak?

Güncelleme Tarihi:

Analar ve Anneler Final Bölümünde (9.Bölüm) Neler Yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 14:30

Final bölümü ile bu akşam izleyicilerinin karşısına çıkacak Analar ve Anneler izleyenlerine veda etmeye hazırlanıyor. Final yapacak olan dizinin son bölümünde yine heyecan dorukta olacak. Peki; Analar ve Anneler dizisinin final bölümünde neler olacak? tüm detayları ile haberimizde…

Haberin Devamı

Başrollerini Sinem Kobal ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı Analar ve Anneler reytinglerin kurbanı oldu. 80’li yıllarda geçen bir dönem dizisi olan Analar ve Anneler projesi oyuncuların büyük umutları ile başlamıştı. Ancak reyinglerin kurbanı olan dizi, 9. ve son bölümü ile ekranlara veda edecek. Analar ve Anneler’in final bölümünde Zeliha oğluna kavuşabilecek mi? 

Ekranlara veda edecek olan dizi Analar ve Anneler’in final bölümü fragmanı yayınlandı.

Analar ve Anneler dizisinin kadrosunda, Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal gibi güçlü isimler yer alıyordu.

Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan dizi final bölümü olan 9. bölümü ile 24 Aralık Perşembe günü izleyicileriyle buluşacak. Bu bölüm aynı zamanda dizinin izleyenlerine veda edeceği bölüm olacak.

Haberin Devamı

Analar ve Anneler Final Bölümünde (9.Bölüm) Neler Yaşanacak

ANALAR VE ANNELERİN YAYINLANAN 8. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Zeliha ve Tahsin'in seneler süren hasretleri bitse de, aşklarının önünde bambaşka engeller vardır artık. Zeliha'nın Tahsin diye bildiği, aşık olduğu adam Kerim Tınar ismiyle, zengin bir iş adamı olarak yaşamaktadır. Dahası Sevgi ile evlenmiştir. Zeliha, Tahsin'in evlendiğini duyunca yıkılır.

Tahsin karşısına çıkıp evli olduğunu söylemediği için, onu cezaevinden çıkartanın kendisi olduğunu anlatmadığı için kızgındır ona. Tahsin ise hala Zeliha'ya aşıktır. Şimdi Tahsin hem aşkını kanıtlamalı, hem de hayatına dair sakladığı tüm gerçekleri anlatmalıdır Zeliha'ya.

Diğer tarafta Neriman'ın öldüğünü öğrenen Kader, Neriman'ı Halil'in öldürdüğünden şüphelenmektedir. Halil ise Ayhan'ın tehdidi üzerine iyice gerilir. Murat'ı Ayhan'a verirse, Kader'in de onu terk edeceğini bilmektedir. Halil, Kader ve Murat'la bir an önce İstanbul'dan kaçmanın yolunu ararken, Mustafa cezaevinden çıkar. Kader Halil'e İstanbul'da kalmak için direnirken, ne Mustafa ile kavuşmasına, ne de Zeliha'nın Murat'ı bulmasına çok az zaman kaldığının farkında değildir.

Haberin Devamı

ANALAR VE ANNELER’İN FİNAL BÖLÜMÜNDE (9.BÖLÜM) NELER OLACAK?

Murat Kader’le mi kalacak, Zehra ile mi gidecek? Kader ve Mustafa’nın yıllardır kurduğu hayaller gerçek olacak mı? Final bölümünde izleyenleri ne gibi sürprizler bekliyor? İşte detaylar…

Analar ve Anneler'in final bölümünde Murat'ın Kader'de mi kalacağı, Zeliha'yla mı gideceği belli oluyor. Kader ve Mustafa'nın yıllardır kurduğu hayal gerçekleşiyor ve bir araya geliyorlar, Halil ise sevdasının bedelini ödüyor. Zeliha ve Tahsin'de tüm zorluklara rağmen beraber olmak için mücadele ediyor ve karşılığını da alıyorlar. Hikayenin finalinde Komiser Ayhan Dumanlı'yı ise sürpriz bir final bekliyor!

Haberin Devamı

ANALAR VE ANNELER DİZİSİNİN 9.BÖLÜM FRAGMANI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!