Altı çocuk istiyorlar

Güncelleme Tarihi:

Altı çocuk istiyorlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2006 00:00

"Brokeback Mountain"le Oscar’a aday gösterilen Heath Ledger, ödülü alamadı ama bu film sayesinde hayatının kadınına kavuştu. Oyuncu, 6 çocuk istediklerini söylüyor.

Brokeback Mountain filminde canlandırdığı eşcinsel kovboy rolüyle Oscar’a aday gösterilen Heath Ledger, ödül alamasa da kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor.

Şu sıralar "Casanova" filmiyle de adından söz ettiren Ledger, "Brokeback Mountain" filminin özel hayatını da baştan aşağı değiştirdiğini söylüyor. Heath Ledger, bu filmde eşini canlandıran Michelle Williams’la çekimler sırasında aşk yaşamaya başladı ve çiftin altı ay önce Matilda adını verdikleri bir kızları oldu.

27 yaşındaki Heath Ledger, kızına olan sevgisini "Matilda’ya tapıyorum" sözleriyle dile getiriyor. Baba olmanın en büyük hayali olduğunu söyleyen Ledger, bir çocukla yetinmek istemediklerini de belirtiyor.

DÜNYAYI DOLAŞACAKLAR

"Michelle de ben de altı çocuğumuz olsun istiyoruz. Altı bizim uğurlu sayımız ve altı çocuk evimize mutluluk getirecektir" diyen Heath Ledger, sevgilisiyle ne zaman evlenecekleri sorusuna ise cevap vermekten kaçınıyor. Heath Ledger ve Michelle Williams, bu sene film çevirmeyi düşünmüyorlar. Çift, kızları Matilda’yla dünyayı dolaşmayı planlıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!