Alışveriş merkezlerinde kutlama

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş merkezlerinde kutlama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2005 00:08

Tüm gün eğlence

Anneler Günü’nde Maxi City Çengelköy ve Maxi City Silivri’ye gidenleri birçok sürpriz bekliyor. Tüm gün şenlik havasında sürecek olan aktivitelerle, ziyaretçiler alışveriş yaparken çok keyifli bir gün de geçirebilecekler. Günboyu müzik dinletilerinin, ikramların, indirimlerin, kampanyaların ve farklı birçok aktivitenin gerçekleşeceği Anneler Günü’nde, pasta, örgü, oryantal yarışmaları ve sürpriz hediyeler ile anneler çok keyifli saatler geçirecekler.

Mesajınızı hattat yazsın

Anneler Günü nedeniyle, 7 Mayıs Cumartesi gece saat 24.00’e kadar açık kalacak olan Kadıköy Tepe Nautilus, ücretsiz özel mesaj standı ile müşterilerine büyük kolaylık sağlayacak. Hediye alışverişi yapanlar, annelere özel sözlerin bulunduğu mesaj listelerinden uygun buldukları mesajları standda bulunan kartlara yazabilecekler. Bir hattatın da görev yapacağı standda arzu edenler, annelerine özel mesajlarını yazdırabilecek. Bilgi için Tel: (212) 212 34 60


Ünlülerin anne sevgisi

Akmerkez ve Mavitan Group işbirliği ile Sevgimi Gör adlı bir sergi düzenleniyor. Sergiye aralarında Ali ve Aysun Kocatepe, Cengiz Abazoğlu, Nevra-Metin Serezli, Siren Ertan, Mehmet Ali Erbil, Kerem Alışık, Nebahat Çehre, Neco, Cem Ceminay, Eyşan Özhim, Çağla Kubat, Yüksel Ak, Ali Güven, Kadir Çöpdemir, Deniz Pulaş ve Sonay Dikkaya’nın bulunduğu ünlü isimler katılıyor. ‘Sevgimi gör’ mesajı verecek yazıların, şiirlerin ve objelerinin yer aldığı serginin açılış kokteyli bu akşam 19.00 ile 21.00 arasında Akmerkez Havuzbaşı’nda yapılacak.

Bugün ödül töreni var

Bursa’da bulunan Alışveriş ve Yaşam Merkezi Zafer Plaza’da, Anneler Günü etkinlikleri devam ediyor. Amacı amatör tasarımcıları teşvik etmek ve Anneler Günü’nün önemini vurgulamak olan Takı Tasarım Yarışması’ndaki tasarımlar, Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi’nin organize ettiği Anneler Günü kermesinde satıldıktan sonra, elde edilen gelir dernek aracılığı ile burslu öğrenciler fonuna aktarılacak. Yarışmanın bugün düzenlenecek ödül töreninde ilk 20 finaliste ödüller verilecek.

Tepeden tırnağa bakım

Mecidiyeköy Profilo Alışveriş Merkezi, yarın Annelere Özel Sağlık ve Bakım Günleri, Özel Anneler Günü Defilesi ve İmparatorluk Çökerken Bir Yahudi Ailesi adlı kitabın yazarı Brigitte Peskine ile imza günü düzenliyor. 8 Mayıs Pazar günü, Green Court’ta Annelere Özel Sağlık ve Bakım Günleri’nde annelere cilt bakımı, makyaj, yağ ölçümü, solaryum, masaj, saç bakımı, vitamin konularında tanıtım ve uygulama yapılacak. Ali Gür & Nis Kuaför, Elite Parfümeri, GNC, Njoy Sport Club, Sun Vital, Tekin Acar, Body Shop’un destekleriyle düzenlenen Annelere Özel Sağlık ve Bakım Günleri’nde 7 -8 Mayıs tarihlerinde yapılacak çekilişle iki gün boyunca 3 anneye sürpriz hediyeler verilecek
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!