"Alice , Alice'e karşı"

Güncelleme Tarihi:

Alice , Alicee karşı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2005 14:48

Kapılarını, genç sanatçıların eserleriyle açan Sabancı Üniversitesi Kasa Galeri, yine gençlerin ürettiği yapıtlardan oluşan bir sergiye ev sahipliği yapıyor. "alis Alis’e karşı (alice vs. Alice)" adlı proje, İzmir K2 Sanat Merkezi’nde 10 Ocak - 15 Şubat arasında açılacak olan sergiyle eş zamanlı olarak, 14 Ocak – 19 Şubat arasında İstanbul Kasa Galeri'de sanatseverlere sunulacak.

Haberin Devamı

“alis Alis’e karşı (alice vs. Alice)” adlı projenin yaratıcıları,  Adnan Yıldız ve Borga Kantürk adlı iki sanatçı. Sergi, İzmir’de yaşayan ve K2 Sanat Merkezi inisiyatifinde yer alan 11 genç sanatçının İstanbul’a, İstanbul’da yaşayan, farklı kuşak sanatçıların da İzmir’e taşıdıkları çalışmalar, bir bütün olarak mekanları birbirine bağlamayı amaçlıyor.

İzmir K2 Sanat Merkezi'nde 10 Ocak- 15 Şubat arasında açık kalacak olan sergide; Sabancı Üniversitesi Sanat ve Sosyal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Erdağ Aksel ve Selim Birsel’in yanısıra Adnan Yıldız, Can Özal, Ekin Saçlıoğlu, Gökçen Cabadan, Hale Tenger, Marius Dahl, Nermin Er ve Selin Kabacaoğlu’nun eserleri yer alıyor.

İstanbul Kasa Galeri'de 14 Ocak - 19 Şubat arasında, Borga Kantürk, Elmas Deniz, Esra Okyay, Gençer Yüzer, Gökçe Süvari, Hakan Kırdar, Hayal İncedoğan, Mehmet Dere, Merve Şendil, Tufan Baltalar ve Uğursal Şar’ın yapıtları sergilenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!