Aldatılan eş sert çıktı: Cezasını çeksin!

Güncelleme Tarihi:

Aldatılan eş sert çıktı: Cezasını çeksin
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2006 00:00

Sanem Çelik'le bir çay bahçesinde öpüşürken yakalanan "Aliye" dizisinin yönetmeni Kudret Sabancı'nın oyuncu eşi Esra Akkaya, Hürriyet'e konuştu. Akkaya, "Kudret beni tatile kendi elleriyle gönderdi. Meğer arkamdan bana bunu yapacakmış. Onu asla affetmeyeceğim. Cezasını çeksin" dedi.

Haberin Devamı

"Aliye" dizisinde çocuklarını kendisine ihanet eden kocasından almak için mücadele veren bir kadını canlandıran Sanem Çelik ile aynı dizinin evli yönetmeni Kudret Sabancı'nın bir çay bahçesinde öpüşürken çekilen görüntülerinin yankıları devam ediyor. Sabancı'nın oyuncu olan eşi Esra Akkaya, avukatı Levent Durak aracılığı ile boşanma işlemlerini başlattığını belirtti. Akkaya, "Kudret bana sürekli yalan söylüyormuş. Kendi kocamı tanıyamamışım. O yüzden cezasını çekmeli" dedi.

EVLİ ADAMI AYARTMADIM

/images/100/0x0/55ea51cff018fbb8f878244f
Oldukça üzgün olan Esra Akkaya konuşmasına şöyle devam etti; "Kudret ile aşkımız 'Zerda' dizisinin çekimleri sırasında başladı. Kendisi eşinden boşanmıştı. Bunu setteki herkes biliyor. Şu an ortada gerçek bir kadın ve gerçek bir hayat var. Kudret ile Sanem arasında bir şeyler olduğu, 1,5 ay önce benim kulağıma gelmişti. Bunun üzerine Kudret'e, 'Duyduklarım doğruysa boşanalım, herkes yoluna gitsin' dedim. Bana yeminler etti, gözümün içine bakarak beni ne kadar çok sevdiğini söyledi. Madem her şey doğruydu, Sanem ile bir ilişki yaşıyordu, neden boşanmadı, neden yalvarıp geri döndü. Bu olay gündeme gelmeseydi yine duymayacaktım, bilmeyecektim. Kudret doğru söyleyen birisi değil."

Haberin Devamı

PROBLEMLERİ VAR

Aldatılan eş sert çıktı: Cezasını çeksin
Aldatılan eş sert çıktı: Cezasını çeksin

"Eşimin bazı problemleri vardı. Bu problemlerinin nedeni evliliğimizle ilgili değildi. Sanırım iş hayatıyla ilgili sorunları vardı. Bu yüzden beraber birkaç gün tatil yapacaktık. Çünkü kafasını dinlemek istiyordu. Fakat son anda tatil yapacak zamanı olmadığını, benim programı bozmamamı, gitmemi istedi. Fransa'ya kendi elleriyle gönderdi beni. Hatta bana, 'Benim seninle bir sorunum yok. Sen benim gerçek aşkımsın, benim kendi dertlerim var' dedi. Bunlar bana verdiği sırlardır, ölene kadar da söylemeyeceğim. O beni korumuyor ama ben onu koruyacağım. Ben de söylediği her şeye inanıp Nice'e gittim. Ben yoldayken bunlar yaşanmış, çok acı! Sonra telefon açıp geri dönmemi istedi. Git dediğim zaman gitmedi ve bana bunları bana yaşattı. Çok kırıldım, çok!"

SOKAKTA KALDIM

/images/100/0x0/55ea51cff018fbb8f8782455
"İlişki, iki kişiliktir. Benim evliliğim üçüncü bir kişi yıkamaz. Bu evliliği ya Kudret ya da ben bitiririm. Sanem, Ayşe ya da Fatma hiç fark etmez. Benim kocam, beni seviyor olsaydı, söylediği gibi düzgün bir adam olsaydı asla bunu bana yapmazdı, beni aldatmazdı! Beni ilgilendiren kısım bu. Asla geri dönmeyi düşünmüyorum, boşanma davasını açtım. İyi bir hayata sahiptim, hayatım elimden alındı. Benim bir evim vardı ama şu an sokaktayım. Eşim evden çıkmadı ki eve gireyim. Ben kendisinin iyi olması için elimden geleni yaptım. Buna rağmen hala benim menfaatimi kolladığını düşünüyorsa hayret ederim, çünkü sokakta olan benim, o değil. Kocam kafasını dinlesin diye tatile gittim, döndüğümde kendimi sokakta buldum. Bu saatten sonra kendimi bir hukuk bürosuna teslim ettim. Gereken ceza verilmeli. Sanem Hanım'a ise söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum. Sonuçta ben, çok sevdiği kocası tarafından aldatılmış bir kadınım.

Hülya Avşar: Suçlu olan erkektir!

/images/100/0x0/55ea51cff018fbb8f8782457
Sanem Çelik ile Kudret Sabancı'nın yasak aşkı "Pişti"nin bu haftaki konusu oldu. "Aliye" rolüyle gönüllere taht kuran Sanem Çelik'in dizinin yönetmeni ile bir çay bahçesinde öpüşürken kameralara yakalanması konusunda Hülya Avşar, “Her insanın başına gelebilacak bir durum. Bir de olayın nasıl olduğunu bilmiyoruz. Ben ilk gördüğümde adamı kadına saldırmış gibi gördüm. Arkadan sarılmış. Belki de ben olayı öyle görmek istedim. Aldatma, aldatılma hayatın gerçeklerinden. Olmuş, bitmiş. Bundan sonra ne yapacaklarını bulmaları lazım. Erkeği suçluyorum daha çok. Orası gazetecilerin gittiği bir sahil. Dikkat edilmesi lazımdı” dedi. Kaya Çilingiroğlu ile evliliği sırasında benzer durumda 2-3 kez kaldığını da belirten Hülya Avşar, "Aynı şeyleri ben de yaşadım. Gözüme sokulunca da ayrıldım. Bunlar inanılmaz derin konulardır. Yani bizim yumuşatmamız mümkün değil” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!