Akdeniz ruhlu Veresiye Hanım

Güncelleme Tarihi:

Akdeniz ruhlu Veresiye Hanım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2002 01:26

Nükhet Duru, Türkiye'nin en çok okunan haftalık dergilerinden Tempo'nun son sayısına çok özel pozlar verdi. ‘‘Tri Peypırs’’ müzikalinde ve ‘‘Bayanlar Baylar’’da rol alan ünlü şarkıcı, ‘‘1977'den bu yana kabare yapıyorum. Hatta uvertürken bile sahnede şarkılarımı kabare yapar gibi okuyordum.

Galiba şarkılarımı seyirciye iletme sistemim biraz fazla zengin. Ben durup şarkı söyleyemiyorum. Durduğum zaman bile o duruşumda başka bir mizansen var. Kendimi en mutlu ve en rahat hissettiğim yer orası’’ dedi.

İşveli, çapkın kadın rolünün Akdenizli ruhuna çok yakıştığını, bu yüzden de ‘‘Bayanlar Baylar’’ dizisindeki ‘‘Veresiye Hanım’’ rolüne hemen adapte olduğunu söyleyen Nükhet Duru, ‘‘Dizide aslında misafir oyuncuyum. Küçük bir rolüm var. Fakat çok etkili oldu sanıyorum. Çünkü sokakta çocuklar bile arkamdan ‘Veresiye Hanım' diye sesleniyor’’ diye konuştu.

Hayatında yalnızca iş olmadığını, ‘‘bir aşk kadını’’ olduğunu belirten Nükhet Duru, ‘‘Aşksız bir hayat düşünem. Hayatımda aşk yokken bile, bir aşkım varmış gibi heyecan duyarım. Aşkı yaratırım’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!