Akasya Durağı başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Akasya Durağı başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2008 00:00

Akasya Durağı" adlı dizi, bir durakta çalışan taksi şoförlerinin komik maceralarını ekrana taşıyacak.

"Akasya Durağı" adlı dizide Zeki Alasya, Melek Baykal gibi ustalarla birlikte kamera karşısına geçecek olan Onur Şan, Güneydoğu’dan başlık parası biriktirebilmek için İstanbul’a gelen yanık sesli bir taksi şoförünü canlandıracak.
Kanal D’de pazartesi günü “Akasya Durağı” adlı yepyeni bir dizi daha başlıyor. Yönetmenliğini Yaşar Seriner'in yaptığı, Melek Baykal, Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Suat Sungur, Onur Şan ve Berk Oktay’ın başrollerde olduğu dizinin yapımcısı ise Türker İnanoğlu...
"Akasya Durağı", taksicilik yapan Melahat adlı kadın taksi şoförü ile onunla aynı durakta çalışan diğer şoförlerin ekmek kavgalarını, hüzünlerini ve neşelerini ekrana taşıyacak. Aynı zamanda İstanbul’daki günlük yaşamı aktüel bir şekilde gözler önüne serecek.

Akasya Durağı başlıyor
Dizinin ana karakterlerine gelince: Akasya Durağı, birbirinden eğlenceli, neşeli, sıcakkanlı şoförlerin bir araya geldiği, şamatanın eksik olmadığı bir duraktır. Yılların deneyimli şoförü Nuri Baba (Zeki Alasya) bu durağın sahibidir. Nuri Baba; sağduyulu, iyiliksever, yoksula, muhtaca kol kanat geren babacan bir şofördür. Trakyalı olan Osman (Cezmi Baskın) şeker hastası olduğu için asabidir. Saman alevi gibi hemen parlar. Fakat öfkesi uzun sürmez. Fırıldak Sinan (Levent Ülgen) ise çapkındır ve şans oyunlarına düşkündür. Tek hayali Sayısal Loto’da büyük ikramiyeyi tutturmaktır. Seyit (Onur Şan) Güneydoğu’dan başlık parası biriktirebilmek için İstanbul’a gelmiş yanık sesli bir gençtir. Durağın iyimser şoförü Mehmet Hoca (Suat Sungur) öğretmenlik maaşıyla üç çocuğunu geçindiremediği için ek iş olarak taksicilik yapmaktadır. Murat (Berk Oktay) bir yandan fakültede okumakta, bir yandan da okul harçlığını çıkarabilmek için taksicilik yapmaktadır.
Ve durağın bayan şoförü Melahat Hanım (Melek Baykal)... Melahat Hanım oldukça zengin bir hayat sürerken kocası önce iflas etmiş sonra da hayata güzlerini yummuştur. Bir zamanlar Melahat Hanım’ın özel şoförlüğünü yapan Nuri Baba’nın ısrarıyla Melahat Hanım durakta şoförlük yapmaya başlar.
Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!