Ajda’dan o öpücüğün hesabını soracağım

Güncelleme Tarihi:

Ajda’dan o öpücüğün hesabını soracağım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2012 06:00

Önceki akşam sosyal medyanın 1 numaralı gündem maddesi Bülent Ersoy’du. “Beyaz Show”a konuk olan sanatçı, Twitter’ı salladı.

Haberin Devamı

PROGRAMDAN FOTOĞRAFLAR

KANAL D’nin ilgiyle izlenen talk show programı “Beyaz Show”a önceki akşam Bülent Ersoy konuk oldu. Klasik Türk sanat müziği eserlerini seslendiren Ersoy, yeni albümündeki şarkılarla da izleyicilere müzik ziyafeti çekti. Kendisi için dekoru değiştirilen programda esprili açıklamalarıyla seyirciyi güldüren Ersoy, sosyal medyaya da damgasını vurdu. Sanatçı, Twitter’da trending topic yani hakkında en çok konuşulan konu oldu.

“BEYAZ SHOW”A FİLTRE ŞARTI      

Gecenin dikkat çeken detaylarından biri de ekrandaki mavi görüntüydü. Uzun aradan sonra ekrana çıkan Ersoy’un “Beyaz Show” ekibine filtre şartı getirdiği öğrenildi. Sanatçı, Beyazıt Öztürk’e jest yapmayı ihmal etmedi ve ona özel olarak yaptırdığı bir hediye verdi.

BONOMO, FEVKALADENİN FEVKİNDE BİR ÇOCUK

Yayına Bülent Ersoy’un yanı sıra Eurovision temsilcimiz Can Bonomo da katıldı. Bonomo, yarışma şarkısı “Love Me Back”i seslendirdikten sonra Ersoy’un yanına giderek elini tuttu. O sırada yayına reklam arası verildi. Bonomo, yayının ardından Twitter’ına “Bülent Ersoy’un takdirini almak bana müthiş bir güven verdi” yazdı. “Beyaz Show”dan önce Nişantaşı’nda mücevher alışverişi yapan Bülent Ersoy, programdan sonra da soluğu Harbiye’deki Etiket Club’da aldı. Ersoy, Bonomo’yla ilgili sorulara “Sesini ve yorumunu çok beğendim. Bugün orada olmasını ben istedim. Bence fevkaladenin fevkinde bir çocuk. Umarım katılacağı yarışmadan başarılarla döner aramıza” yanıtını verdi.          

Haberin Devamı

Ajda’dan o öpücüğün hesabını soracağım

“Muhteşem Yüzyıl”da Malkoçoğlu’nu canlandıran Burak Özçivit’i çok beğendiğini her fırsatta dile getiren Bülent Ersoy, programda da Kral TV Müzik Ödülleri Töreni’nde genç oyuncuyu öpen Ajda Pekkan’a laf attı: “O oğlanı (Burak Özçivit) çok beğeniyorum. O Ajda, terbiyesiz, onu öptü. Bunun hesabını soracağım.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!