Ajanları büyüledi!

Güncelleme Tarihi:

Ajanları büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2010 09:06

Haberin Devamı

Misafirlerini gezdirdi           
Bir dönem Pınar Eliçe ile aşk yaşayan Çiftkurtlar Otomotiv’in sahibi Mehmet Çelik, önceki gün Bodrum’da, kendisine ait lüks teknede görüntülendi. Ünlü işadamı tekneyi kullanırken, misafir ettiği arkadaşları güneşin tadını çıkardı. Cenker TEZEL

DVD’si çıktı
Başrollerini Catherine Zeta-Jones ve Justin Bartha’nın paylaştığı “Aşkın Yaşı Yok” filminin DVD’si, Kanal D Home Video etiketiyle raflardaki yerini aldı. Saadet Işıl Aksoy’un da küçük bir rolle izleyici karşısına çıktığı film, dul bir kadının, çocuklarına bakıcılık yapan gençle yaşadığı aşkı konu alıyor. Vizyonda büyük ilgi gören “Aşkın Yaşı Yok”un DVD ekstralarında, kamera arkası görüntüleri ve başrol oyuncularıyla yapılan röportajlar yer alıyor.

Ajanları büyüledi!                
İzmirli oyuncu Zeynep Aydemir, “Pembe Panter”den uyarlanan “Pak Panter” adlı sinema filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aydemir, komedi tarzındaki filmde iki sakar Türk ajanına eşlik eden Azerbaycanlı ajan Gülizar’ın (Doğa Rutkay) kuzenini canlandırıyor. Seksi görünümüyle Türk ajanları etkisi altına alan genç oyuncu, “Bu filmde rol aldığım için çok mutluyum” diyor.

Haberin Devamı

ABD gazisi Türkbükü’ne demirledi
50 yılı aşkın süre ABD donanmasına hizmet eden, Japonlar’ın Pearl Harbor’da bombaladığı römorkör, Türkbükü’ne demirledi. Ahmet Karaçöl’ün hurda haldeyken 40 bin dolar ödeyerek satın alıp lüks bir yata dönüştürdüğü römorkör, Türkbükü açıklarında meraklı bakışların odağı oldu. Marinel 1 adıyla yeniden denize indirilen yat, 2 milyon 900 bin euro’ya satışa sunuldu. Cenker TEZEL

Baba-oğul sinemada
Sortie ve Salomanje’nin sahibi Varol Kaynar, geçtiğimiz gün oğlu Emre’yle Kanyon’daydı. Önce baş başa yemek yiyen baba-oğul, daha sonra sinema salonuna girdi.

Hayırlı dönüş
Gülben Ergen, Demet Akalın, Esin Moralıoğlu ve Öykü Osma gibi birçok ünlü ismi podyum dünyasına kazandıran modacı Ürkan Miras, uzun süredir yaşamını yurtdışında sürdürüyordu. Miras, geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye kesin dönüş yaptı. Döner dönmez gelirini hayır kurumlarına bağışlayacağı bir defile için kolları sıvayan modacı, “Bu defilede özellikle sanatçı ve tiyatrocu dostlarımı podyuma çıkarmak istiyorum” dedi. Miras, defilede genç manken Özgür Koç’un da ücret almadan tasarımlarını sergileyeceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!