Ajanda

Güncelleme Tarihi:

Ajanda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2012 00:00

Haberin Devamı

katılın
Sokak kutlaması

2012 yılbaşı partisinde İstanbul’un gözdesi olan Nişantaşı, 14 Şubat Sevgililer Günü için de tüm gün sürecek büyük bir açık hava etkinliğine hazırlanıyor. Şişli Belediyesi tarafından ‘Kalbim Nişantaşı’nda Atıyor’ konseptiyle düzenlenecek etkinlikte Abdi İpekçi Caddesi kırmızılara bürünecek. Kurulacak sahnede DJ performansları, tango, vals, salsa gibi dans gösterileri izlenebilecek. Sahne üzerinde ‘en iyi ilan-ı aşk’ serenadında bulunan çiftlere hediyeler verilecek. Yalnız kalpler de unutulmayacak, onlar için büyük bir dilek ağacı yerleştirilecek.


rahatlayın
Aşk detoksu

İstanbul Heybeliada’daki ‘Perili Köşk’ 10-12 Şubat’ta aşk detoksu yapıyor. Sekiz odalı butik otel, canlı müzik ve özel lezzetler eşliğinden deniz ve doğa manzaralı bir tatil imkanı sunuyor. 14 Şubat akşamı özel bir mönü hazırlayan mekanın, 125 kişilik bir caz barı
da var. www.
perilikosk.net

Haberin Devamı


kaçırmayın
Üç büyük şehirde aşk partisi

14 Şubat İstanbul, İzmir ve Ankara’da aynı anda, saat 22.00’de ‘Aşkı Hisset’ partisi başlayacak. PowerTürk özel sevgililer günü setiyle romantik aşk şarkılarının çalınacağı gecede özel sürprizler de olacak. Parti, İstanbul’da Sapphire White, İzmir’de Cariye Club ve Ankara’da Victoria Club’da yapılacak. Biletler
30 lira, Biletix’te.


eğlenin
Helicopria uçuracak

Berklee College of Music’te tanışıp 2010’da bir araya gelen bir Türk, bir Güney Afrikalı ve iki Amerikalı’dan oluşan progresif rock grubu Helicopria, ikinci kez Türkiye’de! Birlikte çalışmaya başladıkları günden beri bütün parçalarını internet üzerinden ücretsiz yayınlamasıyla tanınan grup, 17 Şubat’taki İstanbul konserinin şerefine, haziran ayında İstanbul’da kaydettikleri dört parçalık konsept albümlerini de ücretsiz paylaşıyor. Otto Santral’deki konserin kapıları 22.30’da açılıyor. Biletler 18 lira. (212) 427 18 89.

pişirin
Aşkınızla mutfakta

Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi (USLA) 14 Şubat için farklı bir program hazırladı. 19.00-22.00 saatleri arasında Şef Seren Sengel eşliğinde, sevgilinizle birlikte önce seksi bruschettas, mantarlı risotto, tereyağında biberiyeyle kızartılmış filet mignon ve zencefilli ahududulu creme brulee hazırlayın. Ardından USLA’nın kış bahçesinde bu yemekleri romantik müzikleri eşliğinde birlikte tadın. Fiyatı 210 lira. www.cikarkeyfini.com/usla

Haberin Devamı

dinleyin
Sting’den Sezen Aksu’ya


Romanları, yazıları ve televizyon programlarıyla tanıdığımız Kürşat Başar’ın geçen yıl kurduğu ‘Kürşat Başar Dörtlüsü’, 14 Şubat’a özel olarak Kozyatağı Kültür Merkezi’nde konser verecek. Saksofonda Kürşat Başar, piyanoda Burçin Büke, basta Uğur Yalçın, davulda Batuhan Büyükdoğan’ın yer aldığı topluluğa sesiyle Şenay Lambaoğlu eşlik edecek. Gelecek ay çıkacak olan ilk albümünün hazırlıklarını bitiren Kürşat Başar ve topluluğu, sevgililer günü için, Sting’den Sezen Aksu’ya kadar uzanan yabancı ve Türkçe şarkılardan oluşan özel bir repertuvar hazırladı. 20.30’da başlayacak konserin biletleri
40-50 lira. (216) 658 00 15.

Haberin Devamı

onarın
Kalbi kırık aşıklara

Arkadaşları ve en önemlisi aşıklarıyla sorun yaşayanlar için İstanbul İstinyePark’ta Aşk Kliniği kuruldu. 14 Şubat’a kadar uğrayıp ‘En yakın arkadaşım beni anlamıyor’, ‘Sevgilim sürekli maç izliyor’, ‘Beni hiç dinlemiyor’, ‘Evlenmek istiyorum’, ‘Aldatıldım’ gibi şikayetlerinize doktor ve hemşirelerden reçete alabilirsiniz.

coşun
Rock arabesk karışık

Geçen aylarda ikinci albümü ‘Damarımda Kanımsın’ı yayınlayan İstanbul Arabesque Project, 14 Şubat’ta Edirne River Bar’da sahne alıyor. Arabesk eserleri rock altyapılar, Arabesk vokaller ve doğu vurmalıları kullanarak yorumlayan grubun konseri 22.30’da başlıyor. Biletler 20 lira, Biletix’te.

Haberin Devamı

dinlenin
Aşk tatili

İstanbul’a 45 dakika mesafedeki, Güral Sapanca Wellness & Convention, aşklarını gözlerden uzak, romantik bir ortamda kutlamak isteyen çiftleri 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşk tatili yapmaya bekliyor. Sevgililer Günü’ne özel canlı müzikle misafirlerini ağırlayacak olan Güral Sapanca, romantik bir akşam yemeğiyle geceyi taçlandırıyor. Aliva SPA’ya uğrayan çiftler 14 Şubat’a özel programlara katılarak ruh ve bedenen yenilenirken, odalarında dinlenmeye çekilenler de özel sürprizlerle şımartılıyor. (264) 242 56 00.


sevindirin
Çocuklar tasarlıyor

Ülker Napoliten Çikolata, çocukları kendi oyuncaklarını yapmaları için bugün ve yarın Adana, Bursa, İzmir ve İstanbul’daki Carrefoursa’lara çağırıyor. Aktivite boyunca çocuklar, çikolatanın kırmızı kutusuyla robot, tren, ev, balık, helikopter ya da narin bir kelebek tasarlayabilecekler. Katılmak için Carrefoursa mağazalarından dört liralık Ülker Napoliten Çikolata alışverişi yapmak yeterli.

Haberin Devamı

Ne okusak
Aşkın İntikamı

“Hayat yaşayarak, hissedilerek öğrenilir. Okuyarak, dinleyerek, bir kenardan seyrederek değil” deniliyor Can Akbulut’un ‘Aşkın İntikamı’ adlı kitabının arka kapağında. Bu gerçekliği farkında olan iki genç, Cem ve Melih’in hikayesini okuyoruz içinde. İkisi de alınan darbelere, yitirilen umutlara rağmen, hayatta kalma mücadelesi içindeler... Hayata dair önemli dersler almak için iyi bir kitap! İkinci Adam Yayınları’ndan çıktı, fiyatı 10 lira.

Ne yesek
Osmanlı Mutfağı

Osmanlı Mutfağı’ndan özel lezzetleriyle tanınan İstanbul’daki Asitâne Restaurant, bu kez Osmanlı saray kayıtlarından ve helvahane defterlerinden özel olarak derlediği ‘Mahbub ve Mahbubeler Mönüsü’nü sadece 14 Şubat akşamı için hazırladı. Mönüde başlangıç olarak badem çorbası sunuluyor. Ardından karidye pilakisi, maşiyye aşı ve hums lokması gibi soğuk başlangıçlarla devam ediliyor ve sıcak başlangıç için istiridye külbastısı veriliyor. Ana yemekse pekmezli ayva dolması ve levrek biryan. Fiyatı içecek dahil kişi başı 90 lira. (212) 534 84 14.

Nereye gitsek
Aşk şehirlerine

VIP Turizm, tüm sevgililer için aşk kokan şehirlere romantik seyahatler hazırladı. Seçenekler arasında Paris, Barselona, Prag, Viyana ve tabii ki Roma var. Fiyatlar
377-507 Euro arasında. Daha fazla detay için
444 7 847’yi arayabilir ya da www.vip.com.tr’ı ziyaret edebilirsiniz.

Her güne bir öneri

PAZAR Tiyatro Kedi’nin sahnelediği Don Kişot, 18.30’da İstanbul Şişli’de. Biletler 35-45 lira. (212) 233 12 05


PAZARTESİ Halil Sezai konseri 22.00’de Jolly Joker Antalya’da. Biletler 45 lira. (242) 316 75 15


SALI Mutfak Sanatları Akademisi’nin ‘Sevgilim Menüm’ kursu ve yemeği saat 19.00’da. Ücret 130 lira. (212) 290 35 50.


ÇARŞAMBA Doğan Canku konseri 22.30’da İstanbul Alt’ta. Biletler 23.5 lira, Biletix’te.

PERŞEMBE 2005’te filmi de yapılan ‘Yaklaştıkça’nın Tİyatro İstanbul’un sahnelediği oyun versiyonu 20.00’de Ankara Devlet Tiyatrosu Şinasi Sahnesi’nde. Biletler 40-50 lira, Biletix’te.


CUMA Kurban grubunun konseri saat 20.00’de Bursa Resimli Bar’da. Biletler 23.5 lira, Biletix’te

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!