Aile İşi 9. bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Aile İşi 9. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 08:29

Ekranların sevilen komedi dizisi olan Aile İşi dizisinde yeni bölümde oldukça eğlenceli sahneler vardı.  Geçen hafta yayınlanan son bölümünde Ece'nin kuşkularını ortadan kaldırmak için bir uğraşan aile üyeleri işleri farklı yöntemle çözmeye çalıştılar. Aile İşi 9. bölümde heyecanlı ve komik sahneler bu bölüme damga vurdu.

Haberin Devamı

Aile İşi 9. bölümde Hakan Cemali'yi görünce..Aile İşi bu hafta 9.bölümü ile ekranlara geldi. ATV'nin sevilen dizisi Aile İşi 9. bölüm fragmanında Hakan'ın asker arkadaşı ortaya çıkıyor. Ece için aile üyeleri kenetlenirken, yaşanan komik olaylar bu bölümde de yerini alıyor.

'Aile İşi' üyeleri, Ece'nin kuşkularını ortadan kaldırmak için yepyeni ve onları komik duruma düşürecek yöntemler denerken; biricik baş belası Cemali de Hakan'ın üstüne kabus gibi çöker. Arif ise 'Aile İşi' projesini ortadan kaldıracak, hatta sonunda Ece'nin yetimhaneye bile düşebileceği bir planı hayata geçirir. Sahte ailemizin bu belayı atlatabilmesi için, gerçek bir aileden farksız olduklarını yetkililere kanıtlaması gerekmektedir. 'Aile İşi' üyeleri her türlü arıza duruma karşı Ece için kenetlenir.

Haberin Devamı

Ece'nin hatırladığı eski bir doğum günü, 'Aile İşi' üyelerini yepyeni komik durumların içine sokar. Ece'nin tedavisi için, bu doğum gününün birebir canlandırılması gerekmekte ve herkese önemli görevler düşmektedir.Ayrıca Sami Bey'in isteği üzerine ailecek gidilecek check up, işleri daha da karıştırır. Hakan yüzünden karışan tahlillerden ötürü herkes Hakan'ı ilginç ve ölümcül bir hastalığın pençesinde zanneder.Hakan'ın bir an olsun heyecanlanmaması, korkmaması ve paniklememesi gerekmektedir. Hakan'a çaktırmadan bunları yerine getirmeye çalışan 'Aile İşi' üyeleri ecel terleri dökerken Hakan'ın hayatını da kabusa çevirir.Doğum gününe her türlü arızaya rağmen hazırlanan ailemizin evine, doğum günü gecesi yürekleri ağza getirecek bir misafir gelir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!