Afrodisias için defile

Güncelleme Tarihi:

Afrodisias için defile
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2004 00:04

Önceki akşam Geyre Vakfı tarafından antik kent Afrodisias kazılarına yardım amacıyla bir defile düzenlendi. Ünlü modacı Vural Gökçaylı’nın yeni koleksiyonunun tanıtıldığı defile için seçilen mekan ise Sütlüce’deki Rahmi Koç Sanayii Müzesi’ydi.

İstanbul cemiyet hayatının akın ettiği defilede toplanan bağışların, kurulacak müzenin inşaatı için kullanılacağı açıklandı. Haute Couture’ün önde gelen isimlerinden Vural Gökçaylı’nın, ünlü Rus modacı Romain de Tirtoff’dan esinlenerek hazırladığı koleksiyonda yer alan ve finalde Azra Akın tarafından sunulan gelinlik büyük beğeni topladı. Akın’ın yanı sıra Ebru Güzel, Çağla Şikel, Noella, Deniz Pulaş, Yeşim Palandüz, Cansu Dere, Yüksel Ak ve Sema Şimşek’in de görev aldığı defilenin sonunda Azra Akın ile podyuma çıkan Vural Gökçaylı, gösterdikleri ilgiden dolayı konuklara teşekkür etti.

Boğaziçi Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Noella da defilede podyuma çıkan güzeller arasındaydı. Seksi kıyafetleri son derece profesyonelce sunan mankene, çıkışta sevgilisi Nur Taşkent’in arkadaşı Ali Karacan eşlik etti.

Ender Mermerci, New York’da üç ay sonra doğum yapacak ortanca kızı Yosun Reza’nın yanındaydı bir süredir. Türkiye’ye döner dönmez defileyi izlemeye gitti...

Gülay Kamaz ile Siren Ertan, her yere olduğu gibi defileyi izlemeye de birlikte geldi.

Vural Gökçaylı, bu ilginç gelinliği dünya güzeli unvanlı mankenimiz Azra Akın’a giydirdi.

İtalyan Büyükelçisi Luciano Pezzotti, sevgilisi Elizabeth Muscolini ve yaşamını İtalya’da sürdüren Serra Yılmaz’la katıldı defileye.

Eskiden Geyre vakıf için podyuma çıkan Şebnem Dinçgör, artık vakfa destek için çalışıyor. Arkadaşı Melis Ersoy’un babası Vural Gökçaylı’nın defilesinde podyuma bakarken, eski günleri andı Şebnem Dinçgör. Ve özel şoförlü aracından inerken de frikik vermemeye dikkat ettiği görüldü.

Çağla Şikel, sunduğu birbirinden seksi kıyafetlerle büyük alkış aldı.

Üç ay önce anne olan Alp Taşkent’in eşi Serra Hanım, Geyre Vakfı için yaptığı bağışlarla tanınıyor. Annesi Sennur Hamamcıoğlu tarafından vakıfla ilgilenmesi sıkı sıkıya tembih edilmiş kendisine çünkü...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!