Adada yumruklar konuÅŸtu

Güncelleme Tarihi:

Adada yumruklar konuÅŸtu
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 20, 2011 12:33

"Survivor Ünlüler Gönüllüler" yarışmasının 11. gününde Gönüllüler adasında kavga çıktı.

Haberin Devamı

TANER Ä°LE TEFÄ°K BÖYLE KAVGA ETTÄ° - FOTO GALERİ   Â

Gönüllüler arasında yarışan Taner Tarlacı, adada kendi cumhuriyetini (3T Cumhuriyeti) kurduğunu ilan ettikten sonra Tefik ile aralarında tartışmaya başladı. Bir anda kavgaya dönüşen tartışmada yumruklar havada uçuştu.   

ÃœNLÃœLER ADASINDA PSÄ°KOLOJÄ°K SAVAŞ   Â

Haftasonu yayınlanan "Survivor Ünlüler - Gönüllüler" yarışmasında, "Gönüllüler" adasında yumruklar konuşurken, "Ünlüler Adası"nda ise psikolojik savaş yaşandı.

Nihat Doğan'ın "Ünlüler" grubunun lideri olma çalışmalarını kabul etmeyen 5 ünlü isim, Zeynep Tunuslu ve Nihat Doğan'a karşı birleştiler.

Asena, Ebru Destan, Özge Ulusoy, Derya Büyükuncu ve Pascal Nouma'nın bir grup olduğu adada Nihat Doğan ile Zeynep Tunuslu adada iki kişi olarak ayrı bir grup oldu.

Haberin Devamı

Nihat Doğan, Asena'nın kendi liderliğini alaşağı etmek niyetinde olduğunu gördüğünü ancak bu düşüncesini asla hayata geçiremeyeceklerini söyledi.

Nihat Doğan sözlerini şöyle sürdürdü;

- Bir Nihat Doğan realitesi vardır. Sen bu realiteyi görmezden gelirsen, ha tsunaminin önünde durmuşsun, ha Nihat Doğan realitesinin önünde durmuşsun.
Tsunamiye nasıl karşı gelinemiyorsa,  Türkiye’de Nihat Doğan realitesine de kimse karşı koyamaz.

- Bir kadın kadınla kavga eder. Karşımdaki Derya veya Pascal olsa tavrım farklı olur. Bir kadın erkeği kıskanıyorsa pes diyorum.

- Ne güzel söylemiş Mevlana; suskunluğum asaletimdendir. Elbette benim de söyleyecek sözlerim var. Amma lafa bakarım laf mı diye, bir de adama bakarım adam mı diye...

- Nihat'ı alaşağı etme derdine düşünce takımı alaşağı ettiler. Takımın ruhunu kendi elleriyle söküp aldılar.

- Halüsinasyon içine girip, adanın en güçlü kadını olduğunu sanması da içler acısı bir durum.

- Savaş korkakların, barış yürekli insanların işidir. Baraka kazandım, Nihat sayesinde demediler. Zıpkın kazandım, Nihat sayesinde kazandık demediler. Çünkü bunların hepsi, ayak tırnağından saçının teline kadar bir hırsa, ihtirasa ve kibre batmış olan insanlar.

- Eleme gecesi 5'i birleÅŸsin, ismimin baÅŸ harfini dahi yazamazlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!