Acun’u kıramadı hastane yaptı

Güncelleme Tarihi:

Acun’u kıramadı hastane yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2005 00:00

Yaptığı oteller hastaneye benzetilen mimar Eren Talu, bu kez otel gibi bir hastaneye imza attı. Kasım ayında hizmet vermeye başlayan Bosphorus International Kulak Burun Boğaz’da hastaları hostesler karşılıyor.

Bosphorus International Kulak Burun Boğaz, Kasım ayında Ömer Faik Sağun, Ömer Cenker Ilıcalı, Fuat Güder, Hatice Gül Sağun ve Ebru Güder ortaklığında İstanbul’da açıldı. Altunizade Capitol’ün karşısındaki hastane ünlü mimar Eren Talu imzasını taşıyor. Ağabeyi de ortaklar arasında bulunan ‘Acun Firarda’ programının sunucusu Acun Ilıcalı, arkadaşı olan Talu’ya ‘Hastane yapan mimar tanıdığın var mı’ diye sorduğunda Talu’dan ‘Ben mimar değil miyim’ yanıtını almış ve zaten bir hastane yapmak isteyen Talu bu projeyi kabul etmiş.

HOSTESLER KARŞILIYOR

Hastanede kulak polikliniği, burun polikliniği, horlama polikliniği, estetik polikliniği ve alerji polikliniği bulunuyor. İki ameliyathanenin olduğu hastanede 10 yatak odası yer alıyor.

Hostesler tarafından karşılanan hastalar, randevu sıraları gelene kadar hastanenin kafesinde bekliyorlar. Saat 18.00’den sonra da hasta kabul eden Bosphorus International Kulak Burun Boğaz’da gerekirse o anda acil bir ameliyat da yapılabiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!