Acı Aşk’a yeni oyuncu! Acı Aşk 7. bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Acı Aşk’a yeni oyuncu Acı Aşk 7. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 02:22

Mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alan Acı Aşk’ın kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

Haberin Devamı

Her Pazar akşamı Show TV’de ekrana gelen ve yayınlandığı ilk günden beri izleyenleri ekrana başına kilitleyen Acı Aşk’a yeni bir oyuncu katıldı. Geçtiğimiz Pazar günü yayınlanan 7. bölüm itibariyle dizinin kadrosuna dahil olan oyuncu Asuman Dabak, Adanalı Aşçı Elmas karakterini canlandırıyor.

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizinin senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol kaleme alıyor. Yönetmenliği M. Çağatay Tosun yaptığı dizinin müzikleri Kıraç imzasını taşıyor. Oyuncu kadrosunda; Selin Şekerci, Seçkin Özdemir, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz,  Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur, Erkan Can, Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı ve Türkü Turan yer alıyor.

ACI AŞK 7. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

7. bölüm fragmanı ile yayınlanan Acı Aşk’ın yeni bölümü 31 Ocak Pazar Günü saat 20:00’da Show Tv ekranlarında olacak...

ASUMAN DABAK KİMDİR?

1 Şubat 1970 tarihinde, Akhisar'da dünyaya gelen Asuman Dabak, sanat hayatına Bahçelievler Belediye Tiyatrosu’nda başladı. Seslendirme üzerine çalışmalar yapan Dabak, turizm ve otelcilik okudu. Oyunculuk eğitimi almamış olan sanatçı, buna rağmen, iyi gözlemcilik ve yorumculuk yeteneğiyle tiyatrodan sonra kamera karşısına da geçerek, sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Ekranlarda ilk olarak Örümcek dizisindeki Emine rolüyle karşımıza çıktı. Tatlı Hayat dizisindeki Menekşe rolü ile ilgi toplayan Dabak, özel bir televizyon kanalında sunuculuk yaptı. 2006'da Asuman Dabak Tiyatrosu’nu kurdu.

Süper Babaanne, Haneler, Yalancı Romantik, Geniş Aile, Çakıl Taşları, Leyla ile Mecnun, Nuri, Pis Yedili, Ezra isimli pek çok dizide rol alan Dabak, 2014’de Seni Seviyorum Adamım isimli sinema filminde oynadı.

BAKMADAN GEÇME!