Acı Aşk 4. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında

Güncelleme Tarihi:

Acı Aşk 4. Yeni Bölüm Fragmanı Yayında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 22:39

Heyecan dolu sahnelere şahit olduğumuz 3. bölümü ile izleyenleri ekranları başına kilitlemeyi başaran Acı Aşk dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sude'nin planı işe yarayacak mı? Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Televizyon ekranlarının sevilen aşk dizisi Acı Aşk, yayınlanan 3. bölümü ile izleyenlere aşk dolu dakikalar yaşattı. Heyecan dolu bir 3. bölümden sonra izleyenler, 4. bölüm fragmanını sabırsızlıkla bekliyorlardı. İşte Detaylar…

Heyecan dolu bir bölümle izleyenlerin karşısına çıkan Acı Aşk’ta heyecan doruktaydı. Melek'in hamile olduğunu öğrenen Bulut için zorlu günler başlar. Sude, Bulut'u bırakmamaya kararlı. Peki yeni bölümde neler olacak? Bu sorunun cevabını Acı Aşk 4. bölüm fragmanlarını izleyerek öğrenebilirsiniz.

ACI AŞK 4. BÖLÜM 1. FRAGMANI

ACI AŞK 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI

 

ACI AŞK 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Babasına veda ederek İstanbul’ a dönen Melek, açık yüreklilikle Bulut’un karşısına çıkar ve ona hamile olduğunu ve bebeği doğuracağını söyler.

Haberin Devamı

Her zaman Bulut’un bir adım arkasında olan Sude bunu duyar. Tüm planlar altüst olmuştur ve bundan sonra her şey daha da karmaşık olacaktır. Kendisinin de en büyük dileği bir bebek olan Sude’nin bu olaya tepkisi ne olacaktır?

Melek’i zaten unutamamış ve büyük bir vicdan azabıyla kıvranan Bulut, hamileliği de duyunca gözünü karartır ve bir plan yapar. Köklükaya ailesiyle gemileri yakıp Melek’e koşacak, onunla yeni bir hayata başlayacaktır. Peki Bulut’un planı işleyecek midir?

Melek’e destek olup, lokantada ona işveren Ali, Melek’in acı bir aşkın ardında savrulup durduğunu görür. Hayata tutunmanın bir yolu olarak her zaman ki yürekliliğiyle gerekirse bu bebeğe babalık yapabileceğini söyler Ali.  Peki, Melek’in bu teklife cevabı ne olacaktır?

Merakla beklenen Acı Aşk 4. bölümü ile 10 Ocak Pazar günü, saat 20:00’de TV ekranlarında.

ACI AŞK OYUNCULARI

Seçkin Özdemir, Selin Şekerci, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı, Türkü Turan

BAKMADAN GEÇME!