A-Ha Bodrumlu oldu

Güncelleme Tarihi:

A-Ha Bodrumlu oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2006 00:00

Ünlü müzik gruplarından Norveçli A-Ha’nın kurucusu Magne (Mags) Furuholmen, gruptan arkadaşı Morten Harket ile birlikte Bodrum’un Gündoğan Beldesi’nde 350’şer bin dolara villa satın aldı. Furuholmen, villasında eşi, iki çocuğu, babası ve sanatçı arkadaşı Morten Harket ile tatil yapmaya başladı.

KURULDUĞU 1982 yılında, "Take on me" adlı parçalarıyla ABD ve dünya müzik listelerini altüst eden A-Ha’nın kurucusu Magne Furuholmen, arkadaşı Morten Harket ile birlikte, Bodrum’un Gündoğan Beldesi Bucakyer Mevkii’nde tarihi Apostol Kilisesi’nin bulunduğu Apostol Adası karşısındaki koyda iki ay önce iki tane yüzme havuzlu lüks tripleks villa satın aldı. Furuholmen iki gün önce de eşi Heidi, oğulları Philip August (13), Thomas Vincent (14), babası Terry Furuholmen ve sanatçı arkadaşı Morten Harket ile birlikte Bodrum’a gelerek tatil yapmaya başladı. Dünya müzik piyasasında ve Norveç’te "Mags" adı ile anılan 44 yaşındaki Magne Furuholmen beş yıldır tatil yapmaya geldiği Bodrum’da çok mutlu olduğunu belirtti.

Almanya’da tanıştığı Gündoğanlı turizmci arkadaşı, Boncuk restoranın işletmecisi İbrahim Öztop sayesinde Bodrum’da 350’şer bin dolara villa sahibi olduklarını belirten Magne Furuholmen, Türkiye ve Bodrum’da konser vermek istediğini söyledi. Tarkan’ı büyük keyifle dinlediğini anlatan Furuholmen, "Bodrum ve Gökova koylarına hayranım. Bakir ve doğal yapısı bozulmadan korunmuş tarih ve kültür kentinde tatil yapmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyuyorum. Yılın tüm yorgunluğunu burada atıyorum. Artık Gündoğanlı olduk, İnsanların sıcakkanlı ve misafirperverlikleri bizi buraya bağladı" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!