8 TEMMUZ: Oldies Party

Güncelleme Tarihi:

8 TEMMUZ: Oldies Party
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2006 00:00

8 Temmuz Cumartesi gecesi Istanbul Kemancı Orta Kat`ta gerçekleşecek olan Oldies Party bütün bu şarkıları bizlere yeniden hatırlatacak.

Yıllar boyunca pek çok şarkı hayatımızın fon müziğini oluşturdu. O şarkılar ne zaman aklımıza gelse mutlaka geçmişten bir an canlandı gözlerimizin önünde.
Pop`tan Rock`a, New Wave`den Synth-Pop`a, Brit-Pop`tan Grunge`a, Techno-Pop`tan Disco`ya kadar pek cok turun en guzel ve en eğlenceli örneklerini dinleyecegimiz, tam anlamıyla bir "Best of Oldies" gecesi olacak.
Partinin müzikleri DJ Firat ve DJ Neu!`dan.
Michael Jackson, Madonna, A-HA, Modern Talking, Kim Wilde, Sabrina, Samantha Fox, Depeche Mode, The Cure, The Smiths, Eurythmics, Alphaville, Gazebo, Duran Duran, Blur, Pulp, Oasis , Prince , Bee Gees , Gloria Gaynor, Donna Summer, Boney M, Snap, Technotronic, Dr Alban, Black Box, Dee Lite, K.L.F, London Beat, 2 Unlimited, Coolio , Robin S , The Prodigy, Backstreet Boys, East 17, Haddaway, Dr.Alban, Kriss Kross, Culture Beat, C & C Music Factory , Crystal Waters . ve daha niceleri…
Ayrıca Parti girişinde, ilk 100 kişiye tüm zamanların en sevilen parçalarının kliplerinden oluşan "Oldies Video CD`si " hediye edilecek...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!