65'lik Dalmaz'a 26'lık sevgili

Güncelleme Tarihi:

65lik Dalmaza 26lık sevgili
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2006 00:00

Bir zamanların ünlü mekanı Dalmaz Center'ın sahibi Mehmet Dalmaz, önceki akşam Ece adlı yeni sevgilisinin 26'ncı yaşgününü kutladı. Olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi Gülay Dalmaz'ın "mutluluk çubuğu taktırdıktan sonra evi terk etti" dediği Dalmaz, sevgilisinin yaşının 26 olmasının sorun olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Gülay Dalmaz'dan olaylı bir şekilde boşandığı günlerde, eski eşinin "Mutluluk çubuğu taktırdı, evi terk etti" iddialarıyla gündeme gelen Dalmaz Center'in sahibi Mehmet Dalmaz, önceki akşam Etiler'deki ofisinde kışa merhaba partisi düzenledi. Ece isimli sevgilisinin 26'ncı doğumgününü de kutlayan Dalmaz'ı, yakın dostları Selami Şahin, Ahmet Selçuk İlkan, Yıldo ve Nilüfer Kurt yalnız bırakmadı. Sevgilisinin yaşının 26 olmasının sorun olmadığını belirten Dalmaz, "Ben de 29 yaşındayım. Kendimi daha genç hissediyorum" dedi. Dostlarıyla birlikte sevgilisinin doğumgünü pastasını kesen Dalmaz, ilk dilimi sevgilisine ikram etti. Fasıl eşliğinde eğlenen Dalmaz ve yakın dostları Ahmet Selçuk İlkan'ın şiirleriyle de hoşca vakit geçirdi.

OLAYLI BOÅžANMA

/images/100/0x0/55ea0dacf018fbb8f867c61a
Mehmet Dalmaz'la boşandığı eşi Gülay Dalmaz arasındaki sorunlar, geçen yıl açılan boşanma davasıyla gündeme gelmişti. Gülay Dalmaz, Mehmet Dalmaz'ın alkol alıp kendisine şiddet uyguladığını öne sürmüş, ardından da "Mutluluk çubuğu taktırdı, evi terk etti" iddiasında bulunmuştu. Gülay Dalmaz, 10 bin dolar nafaka istediği davadaki "mutluluk çubuğu" iddiasını, eşinin operasyon geçirdiği klinikten alınan bir raporu da mahkemeye sunmuştu. Hatta avukatıyla, raporun mahkemenin kasasına kilitlenmesini talep etmişlerdi. Mehmet Dalmaz ise, bu iddiayı "Operasyonu, 1997'de geçirdim. Oysa evden 1 yıl önce ayrıldım. Eğer nedeni bu olsaydı, evden daha önce ayrılırdım" sözleriyle reddetmişti.

Haberin Devamı

65lik Dalmaza 26lık sevgili
Â
65lik Dalmaza 26lık sevgili

Mutluluk çubuğu nedir?

Sertleşme problemi olan erkeklere uygulanan cerrahi bir müdahaledir. Penisteki kavernöz cisimler içine, sertleşmeyi temin eden bir çift protez yerleştirilir. Bazı nörolojik hastalıkların veya radikal ameliyatların sonucunda sinir yaralanmaları ve tahribatı nedeniyle penise yeterli uyarılar gidemeyebilir. Organik kökenli sertleşme sorunuyla sonuçlanan bu ve benzeri hastalığı olanlarda, radikal tedavi seçeneği, mutluluk çubuğu olarak bilinen penil protezlerdir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!