5 yıl sonra çiftçiliğe başlayacak

Güncelleme Tarihi:

5 yıl sonra çiftçiliğe başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2007 00:00

Pamela Anderson, beş yıl sonra emekliliğe ayrılacağını açıkladı. Seksi yıldızın "Kanada’da topraklarım var oraya yerleşeceğim" açıklaması ise ABD’de basınında "Pamela çiftçilik" yapacak yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Şu sıralar Danimarkalı illüzyonist Hans Klok’un "The Beauty of Magic" adlı şovunda yer alan Pamela Anderson, USA Today gazetesine ilginç açıklamalarda bulundu. Yaptığı işten sıkıldığını, çocuklarına vakit ayırmak istediğini belirten seksi sarışın, şov dünyasında beş yıl çalıştıktan sonra emekliliğe ayrılacağını şu sözlerle açıkladı: "Bana sürekli sinema ve TV dizisi teklifleri geliyor ama artık bu işlerden sıkıldım. Artık her şey beni delirtmeye başladı. Bu hızlı tempoya ayak uyduramıyorum. Beş yıl içinde emekliliğe ayrılacağım. Kanada’da topraklarım var oraya yerleşeceğim."

Ekim ayında evlendiği eşi Rick Salomon’la çok iyi bir çift olduklarını da belirten Anderson, "Çocuklarıma mümkün olduğunca çok vakit ayırmaya çalışıyorum, onların dersleriyle bile ilgileniyorum. Ama onların bana daha çok ihtiyaçları var. Ve ben de bunun bilincinde olduğum için şov dünyasından ayrılmak istiyorum" dedi.

40 yaşındaki seksi oyuncu, Tommy Lee ile olan evliliğinden Brandon (11) ve Dylan (9) adlarında iki erkek çocuğa sahip.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!