5 YAŞINDAKİ ELA İNGİLTERE'DE YILDIZ OLDU

Güncelleme Tarihi:

5 YAŞINDAKİ ELA İNGİLTEREDE YILDIZ OLDU
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2011 17:14

İngiltere’de yaşayan 5 yaşındaki Türk kızı Ela-May Melek Demircan, İngiliz ‘Chanel 4’da yayınlanan Hollyoaks dizisinde ‘Leah Barnes’ karakterini canlandırıyor.

Haberin Devamı

İŞTE MİNİK ELA- Foto-galeri

Çocuk modelliği yapan Ela, geçtiğimiz aylarda bağlı bulunduğu ajans aracılığıyla, dizi için düzenlenen seçmelere katıldı. Yaklaşık 60 adayın yarıştığı seçmelerde Ela, yaptığı rol, ses tonu ve hareketleriyle dizinin jürisinde olumlu bir iz bıraktı.

60 ADAY ARASINDAN SEÇİLDİ

Bunun üzerine Ela, dizi kadrosuna dahil edildi ve geçtiğimiz ocak ayında da ilk çekimlere katıldı. Nisan ayından beri dizide ‘Leah Barnes’ karekterini canlandıran küçük Ela’nın ilerde dizideki rolüyle nasıl bir grafik çizeceği merakla bekleniyor.

ELA DİZİNİN TEMEL TAŞI”

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız baba Mehmet Vural Demircan, Türkiye’nin Muğla ilinden 7 yıl önce İngiltere’ye taşındıklarını belirterek, eşi Laura Demircan ve iki kızı ile mutlu bir hayat sürdürdüklerini söyledi.

Haberin Devamı

5 yaşındaki Ela’nın önünde parlak bir gelecek bulunduğunu ifade eden baba Demircan, “Ela’nın canlandırdığı karakter dizinin temel taşlarından birisini oluşturuyor. Dizinin yönetmeni ve senaristleri Ela’nın dizide uzun süre kalacağını ve dizide büyüyeceğini ifade ettiler bana” diye konuştu.

M&S’DA MANKENLİK TEKLİFİ

Ela’nın Crewe /Cheshire doğumlu olduğunu ve bir çok firmadan modellik teklifi de aldığını kaydeden Demircan, “Argos ve M&S firmalarının katalog çekimleri için Ela’ya teklif gelmişti. Ama o sıralar Türkiye’de tatilde olduğumuz için çekimlere katılamamıştı” dedi.

Daha 5 yaşında ailenin gurur kaynağı haline gelen kızı Ela’nın çok zeki, güleryüzlü kendine göre tavırları hareketleri ile yetişkin bir insan gibi sohbet edebileğiniz çok rahat bir kız olduğunu vurgulayan Demircan, şunları söyledi:

“Eşim, ilk çocuk modelliği işini söylediğinde tabii biraz garip karşıladım. Ama kızımın fotoğraf çektirmeye sempatisi vardı. Hep poz verirdi, ayrıca akıllı, sempatik ve cana yakındır.”

“TÜRKİYE’DEKİ AİLEMİZ ÇOK GURURLU”


Demircan, kızının ünlü dizide rol alması konusunda ise “Eşim, ilk çocuk modellik işinden bahsettiği zaman ‘olur’ dedim. Zaten O’da benim ‘olur’ yada ‘olmaz’ dememi beklemeden kayıt yaptırmıştı. İyiki de beni beklememiş hani belki de çocuğumuzun hayatı değişti, biz kendimiz çok gururluyuz çevremizdeki arkadaşlar, hem de Türkiye’deki ailemiz çok gururlu, biz de onun olduğu bölümleri kaydedip Türkiye’deki yakınlarımıza gösteririyoruz. Kısacası çok mutluyuz onun için. Biz sadece şuana kadar onun yapmış olduğu herşeyden, diziye girmeden önce bile gurur duymuştuk, ama şimdi belki aynı gururu burada İngiltere’de yaşayan Türk toplumuyla paylaşmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

İNGİLTERE’NİN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ


Hollyoaks dizisinin gençleri sınır tanımıyor. İngiltere'nin en çok izlenen gençlik dramasında bir grup arkadaşın okuldan iş dünyasına uzanan yolculuklarında entrika, dram ve aşkla dolu hayatlarını konu ediniyor.
İngiltere'de, Hollyoaks adındaki hayali bir banliyö kasabasında geçen dizi, burada yaşayan gençlerin hayatını anlatıyor. Üniversite çağında olan bu gençler dizinin merkezini oluşturduğu için, olayların büyük bir kısmı Hollyoaks Community College ve çevresinde geçiyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!