5 soruda Derin Mermerci stili

Güncelleme Tarihi:

5 soruda Derin Mermerci stili
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2014 01:35

Sosyetenin en güzel kadınlarından birinin dolabında neler var? Ne takmaktan hoşlanıyor, neleri asla giymez?

Haberin Devamı

Sadece modayla olan ilgisiyle değil, toplumsal olaylardaki duruşu ve duyarlılığıyla da bilinen cemiyetin en stil sahibi ismi Derin Mermerci tarzını anlattı.

1)Favori giysileri neler?
Yalın, kibar ve kendime yakışanı giyinirim. Dolabıma siyah renk hakimdir. Siyah ceket içine dümdüz bir beyaz gömlek benim kendimi en şık hissettiğim halim.
2) Kendini en çok nasıl rahat hisseder?
Maskulen ceketler tercihim, pantolon ceket olmazsa olmazlarım. Dantel ve deri hep sevmişimdir. Günlük hayatımda çok sade olmayı tercih ediyorum. Kendimi en rahat hissettiğim görüntü, kot, tişört, deri ceket ve düz bilekte bot.
3)Ne takar?
Takının ışıltısı, kişinin kendine has ışığını geçmemeli bence. Kalbimizden, ruhumuzdan, gözümüzden çevremize yansıyan ışığımıza ek bir parıltı olarak görüyorum takı takmayı. Genelde vintage tercih ediyorum. Özellikle art-deco zamanı takılar favorim. Bugün artık çok tanınan mühim mücevher evlerinin en iyi parçalarının o dönemlerde yapıldığını ve yine o zamanki işçiliğin çok daha kibar ve usta bir el becerisi taşıdığı kanaatindeyim. Tabii ki istisnalar olabilir.Dünyadaki en güzel mücevherinin bir kadının kendine has duruşu, sahiciliği ve gözlerindeki sevgi dolu ifade olduğunu düşünüyorum.
4) Ayakkabı deyince?
Makosen ve maskulen ayakkabılar ve bilekte düz botlar günlük hayatımda tercihim. Uzun botlarda tercihim Alaia, çünkü ince bacaklı bir kadın için ideal darlıkta oluyor tasarımları. Topuklu ayakkabıda, ince ayaklı bayanlar için Christian Louboutin’in modellerini ideal ve çok rahat buluyorum.
5) Güzelliği için ne yapıyor?
Tüm gün elimde su şişesi oluyor. Bol su vazgeçilmezim. Suya ilaveten sabahları nar ve kereviz sapı suyu içiyorum. Gideceğim yerlere yürüyerek gitmeyi tercih ediyorum. Hafta üç günde yoga ve jimnastik karışımı bir saatlik çalışma ve streching yapıyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!