46 Yok Olan dizisi 13. bölüm finalinde gerçekler ortaya çıktı!

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olan dizisi 13. bölüm finalinde gerçekler ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2016 10:20

STAR TV'nin yeni sezon dizilerinden 46 Yok Olan dün akşam ekrana gelen 13. bölümü ile final yaptı. Farklı hikayesi ve sevilen oyuncu kadrosu ile 46 Yok Olan reyting savaşını kaybetti. 46 Yok Olan 13. bölüm finalinde yaşananları sizler için derledik.

Haberin Devamı

Star Tv'de yayınlanan 46 Yok Olan 13. final bölümüyle ekrana veda etti. 46 Yok Olan 13. bölümünde tüm gerçekler ortaya çıktı. İşte 46 Yok Olan final bölümünde yaşananlar..

Kardeşini hayata döndürmek için her şeyini feda eden bir bilim insanının verdiği mücadeleleri anlatan dizide Erdal Beşikçioğlu, Melis Birkan, Yasemin Allen gibi oyuncular yer alıyordu.

Son bölümünde Murat'ın hipnozun etkisiyle anlattıkları Ceyla'yı şaşkına çevirmişti. 46 Yok Olan'ın final bölümünde ise; Ezo, sonunda gözlerini açıyor ve başına gelen her şeyi anlatıyor. 

Ceyla, babasının öldürülmesi ile ilgili bildiklerini Selin’e anlatacak. Selin’in duyduklarına vereceği tepki ne olacak?
Murat, tüm olan bitenden sorumlu tuttuğu Yıldız’ı öldürecek mi? Doğan’ın takibi her şeyin karıştığı anda son bulacak. Bu son karşılaşmada neler yaşanacak? Murat için sır dolu yolculuğunun sonunda ne gözüküyor?

Haberin Devamı

46 YOK OLAN FİNAL BÖLÜMÜ İZLE

46 YOK OLAN 13. FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

 

Yayın Günü:24 Haziran /Cuma
Yayın Saati:23.45

46 Yok Olan dizisi 13. bölüm finalinde gerçekler ortaya çıktı

46 YOK OLAN'DA NELER YAŞANMIŞTI?

Murat, hipnozun etkisiyle yaptıklarını bir bir anlatır. Ceyla ise Murat’ın itirafını duyunca şok olur. Murat, kendisi için çemberin daraldığını fark etse de hem babasının öldürülmesindeki sır perdesinin aralanması hem de Ezo için mücadele etmekten vazgeçmez. Altan, Murat’ın Yıldız ile bağlantısından gittikçe şüphelenmeye başlamıştır. Durumun farkında olan Yıldız çareyi kaçmakta bulur. Bu sırada Altan’ın adamı Semih’in yakalanması an meselesidir.

Selin’in de katılacağı heyecanlı operasyonda neler yaşanacak? Doktor Ömer, Sude ve Ceyla, Ezo ile ilgili çok önemli bir karar alacaklar. Aldıkları bu kararın bedeli ne olacak? Murat, sonunda Altan ile karşı karşıya gelip her şeyi öğrenecek mi?

11. bölümde ise: İlacı yaptıktan sonra zihninin kontrolünü elinde tutmak ve her şeyi hatırlamak isteyen Murat, Ceyla’nın hipnoz tedavisine nasıl tepki vereceğini merak eder. Suikastten kurtulan Doğan için tehlike hastanede de sürecektir. Doğan’ın vurulmasıyla panikleyen Necmi ve Ferit yeni bir plan yaparlar.Necmi, tüm olan bitenin perde arkasını Ferit’ten dinler. Füsun, Salim’le aralarındaki ilişkiyi sonunda annesine itiraf eder. Yıldız’ın ise bu ilişkiye tepkisi Füsun’u çok şaşırtır. Yaşanan tüm kargaşanın ucunun Yıldız’a dokunduğunu düşünen Altan, sürpriz bir hamle yapar. Murat ile Altan’ın yolları ilk kez kesişir.

OYUNCULAR

Haberin Devamı

Erdal Beşikçioğlu : Murat
Yasemin Allen : Selin
Melis Birkan : Ceyla
Saygın Soysal : Doğan
Berkan Şal : Salim
Metin Belgin : Ferit
Ayça Eren : Ezo
Selin Uludoğan: Sude

BAKMADAN GEÇME!