46 Yok Olan 11. bölüm öncesi yayınladığı fragmanla mest etti!

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olan 11. bölüm öncesi yayınladığı fragmanla mest etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 10:27

46 Yok Olan dizisi yayınladığı 11. bölüm fragmanıyla akıllarda soru işareti bıraktı. Star TV'nin başladığı günden itibaren insanları ekrana kilitleyen dizisi 46 Yok Olan'ın yeni bölümünde Murat babası hakkındaki gerçeklerle yüzleşebilecek mi? Yayınladığı fragmanla bol aksiyonlu olacağa benzeyen 46 Yok Olan, yeni bölümüyle cuma akşamı sizlerle...

Haberin Devamı

46 Yok Olan 11. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. 11. yeni bölüm fragmanı yayınlanan 46 Yok Olan'da bu hafta heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Cuma günü yayınlanacak yeni bölümünde Murat babasının hakkındaki gerçeklere bir adım daha yaklaşıyor.

46 YOK OLAN FİNAL YAPACAK MI?

Star TV’nin sevilen dizisi 46 Yok Olan‘ın 13. bölümüyle final yapacağı söylenmişti. Ancak yapımcı anlaşıldığı ve ikinci sezona devam edeceği söylenen 46 Yok hakkında Star Tv tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yapımcılığını Nunova Film’in üstlendiği, başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Metin Belgin ve Suna Yıldızoğlu’nun paylaştığı yapımın senaristliğini üstlenen Ercan Mehmet Erdem ise gelecek sezonda Tims Productions’ın imzasını taşıyan yeni bir projeyle izleyici karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

46 YOK OLAN 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

46 YOK OLAN 10. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Murat’ın yaşadığı değişim çevresinin dikkatini çekmeye başlamıştır. Fakat Murat, Ezo’yu uyandırana kadar durmamaya kararlıdır. Öte yandan Doğan, Murat’ın cinayetlerini ortaya çıkartmak için hummalı bir çalışma içine girer. Yine de Selin’i teorilerine inandırması kolay olmayacaktır. Ferit ve Yıldız, Murat’ın babasının cinayeti ile ilgili daha fazla detay öğrenmesini istemezler. Vecdi’nin sunduğu çözümü Ferit kabul etmeyecektir. Buna rağmen Yıldız bildiğini yapmaktan geri durmaz.

46 Yok Olan 11. bölüm öncesi yayınladığı fragmanla mest etti

Ezo’nun yürümesiyle şoka giren Ceyla, yaşananlar karşısında ne tepki verecek? Bugüne kadar Murat için yaptıklarıyla kendi hayatının gidişatını karşılaştırınca patlama noktasına gelen Salim ve Murat arasında yaşanacak tartışmanın sonuçları ne olacak?

OYUNCULAR

Erdal Beşikçioğlu :Murat
Yasemin Allen :Selin
Melis Birkan :Ceyla
Saygın Soysal : Doğan
Berkan Şal : Salim
Metin Belgin :Ferit
Ayça Eren :Ezo
Selin Uludoğan: Sude

46 YOK OLAN KONUSU
Kız kardeşi tedavisi mümkün olmayan ve 5 yıldır komada olan kız kardeşi Ezo'yu iyileştirmek için tüm gücünü kullanan Türkiye'nin en iyi genetik mühendisi olarak gösterilen tüm hayatını kardeşine adamıştır. Zamanla yalnızlaşan ve etrafındaki pek çok kişinin yarı yolda bıraktığı karakterimiz bu yolda binlerce hastaya umut olabilecek bir ilaç keşfediyor ve kendisini bir anda büyük bir olay örgüsünün içerisinde buluyor. İnandığı gerçeğin peşinden koşan profesör için artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır ve bu sır tanıdığı tanımadığı pek çok kişinin hayatını değiştirecektir.

 

 

BAKMADAN GEÇME!