40. yıla görkemli parti

Güncelleme Tarihi:

40. yıla görkemli parti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2010 00:37

Roberto Cavalli, modaevinin 40’ıncı yılını görkemli bir partiyle kutladı. Yakın dostu, hayranı ve takipçisi olan Hollywood yıldızlarının katıldığı, Oscar törenlerini aratmayan bu renkli kutlamayı Hello! dergisi takip etti.

Haberin Devamı

Roberto Cavalli, moda dünyasında 40 yılı geride bıraktı ve bunu Fransa’da, görkemli bir partiyle kutladı. 1200 VIP davetlinin katıldığı parti, Paris’in ünlü Ecole Nationale Superieure des Beaux-Arts binasında havai fişek gösterileriyle başladı.

Mekanda ilk göze çarpan, Cavalli tarzı dekorasyondu... Cavalli imzasıyla özdeşleşen leopar deseninin her yerde ön plana çıktığı mekana, leopar kadife kumaşlarla kaplanmış kanepeler de yerleştirilmişti.

Gecenin enerjisi Kylie Minogue ve DJ David Guetta’nın müzikleriyle iyice yükseldi. Cavalli’nin unutulmaz tasarımlarının da sergilendiği partiye katılan David Craig, Leona Lewis, Tyra Banks, Karolina Kurkova, Ornella Muti, Janet Jackson, Lilly Donaldsson, Bar Refaeli gibi birçok yıldız, geç saatlere kadar eğlendi.

Haberin Devamı

Eylül 1970’den bu yana hayallerini gerçekleştirmek için çalıştığını söyleyen ve çevresini saran yıldızlarla o hayallere çoktan ulaştığını kanıtlayan Cavalli, şunları söyledi:

“Dünyanın bir numaralı tasarımcısı olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim. Beverly Hills’den New York’a binlerce Amerikalı kadının benim koleksiyonumdan parçalar sakladığını biliyorum. 70’li yaşlarıma gelsem de bu heyecanım devam edecek. Bir moda dergisinin sayfalarını yırtıp biriktirerek, yaratıcı olmanız imkansız. Ben her zaman, bir kadını nasıl güzel ve çekici gösterebilirim diye düşünerek, kadının kişiliğine konsantre olmaya çalışıyorum.”  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!