4 bin kişilik doğum günü partisi

Güncelleme Tarihi:

4 bin kişilik doğum günü partisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2007 00:00

Rock gitar tarihinin en büyük isimlerinden Joe Satriani, ilk kez Türkiye’ye geldi ve önceki akşam İstanbul Arena’da sahneye çıktı.

Haberin Devamı

Bu adamın eli öpülür

Rock gitar tarihinin Hendrix ve Van Halen’le birlikte en büyük gitaristlerinden biri olarak kabul edilen Satriani’ye İstanbul Arena’daki konserinde, 80’li yılların efsanevi rock topluluğu Bandaj’ın gitaristlerinden Ergin Altınel, Merih ve Türk rock müziğinin saygın isimlerinden Pentagram grubunun basçısı Tarkan Gözübüyük eşlik etti.

Konser öncesi geceye renk katan diğer bir isim ise ünlü gitarist Serdar Öztop oldu. Sanatçının Avrupa turnesinin son ayağı İstanbul’da hayranlarının da Satriani’ye bir sürprizi vardı. Dört kişinin ancak taşıyabildiği boyunun yarısı büyüklüğünde bir pastayı sahneye getiren hayranları hep bir ağızdan sanatçının doğum gününü konsere bir saat kala kutladı. Genelde doğum günlerini unuttuğunu söyleyen Satriani, "Ben unutmuştum, siz hatırlattınız. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum" dedi. Satriani’yi izleyenler arasında Kıraç, sevgilisi Ayşe Şule Bilgiç, Pamela Spence ve sevgilisi Şevket Çoruh gibi ünlü isimler de vardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!