3 günlük düğünde kırmızı modası

Güncelleme Tarihi:

3 günlük düğünde kırmızı modası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2003 01:24

Sosyetenin tanınmış ailesi Mermerciler'in kızı Yosun Mermerci ile Oliver Reza'nın üç gün boyunca devam eden düğünü, önceki akşam Sarıyer'deki yalıda sona erdi.

Yaklaşık bir ay önce Paris'te evlenen çift, mutluluklarını 1500 davetlinin katıldığı düğün töreniyle İstanbul'da kutladı. Kutlamaya katılan davetlilerin dekolte yarışı dikkatleri çekerken, gözlerden kaçmayan bir başka özellik de kıyafetlerde kırmızı rengin tercih edilmesiydi. Yaşamlarını New York'ta sürdürecek olan çift, Vakko Espace tarafından organize edilen düğünde, misafirlerini ağırladı.

Düğün, birinci gece, Mermerci ailesinin yalısında yapılan kutlamalarla başlayıp Reina'da devam etti. İkinci gece Divan Kuruçeşme'de gerçekleştirildi ve Yosun Mermerci bu davette Yıldırım Mayruk imzalı gelinliğiyle göz kamaştırdı. Önceki akşamki kutlama ise, Sarıyer'deki yalıda yapıldı. Ender Mermerci'nin gelin geldiği, daha sonra da eşi vefat edince ayrıldığı yalı, daha sonra kullanılmamıştı. Kutlamadan 15 gün önce tadilat gören yalıdaki özel geceye, yine ünlü konuklar katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!