27 sanatçı bir arada

Güncelleme Tarihi:

27 sanatçı bir arada
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2010 14:25

Genç sanatçılara destek veren Deyim sanat galerisi ,3-30 ocak 2010 tarihleri arasında düzenlenecek olan "1. 2010 İSTANBUL Karma Resim ve Heykel Sergisi"yle yeni yıla merhaba demeye dedi.

Haberin Devamı

Deyim Sanat Galerisi, İstanbul’un Kültür başkenti olması sebebiyle değişik zamanlarda 2010 İstanbul sergilerine yıl boyunca devam edecek.

/images/100/0x0/55eaba8ef018fbb8f892f0de
Dünyanın en ilham verici kentini yeniden keşfetme zaman olacak olan ve bunu tuvallerine en iyi şekilde yansıtan sanatçılarla 2010 İstanbul sergilerinden ilkini hazır.

2010 İstanbul'daki değerli sanatçılarımızdan biri de  Erol Kürkçüoğlu’nun hacimli ve  derinliği olan yumuşak renklerdeki İstanbul peyzajları, sanatçının kendine özgü yorum farkını ortaya çıkarmakta. İzlenimci çizgideki yağlıboya eserlerinde Kürkçüoğlu fırçasıyla İstanbul’u zamansız, kuralsız vede özgürce adeta yeniden şekillendiriyor. Sanatçının,paletinden çıkan yumuşak tonlar, yeni bir İstanbul rengiyle bizleri  anıştırıyor.“Hayat hediye edilmiş tuval, istediğini çiz içinde  yaşa. sözleriyle Kürkçüoğlu hayata bakışını yansıtıyor. Bir çok sanatçının katılımı ile gerçekleşecek olan bu sergide sanatseverler  baskı , heykel , yağlıboya ve suluboya’dan oluşan eserleri görme fırsatı bulacaklar.

Haberin Devamı

“2010 İSTANBUL” Karma Resim ve Heykel Sergisinde 27 sanatçı yer almaktadır. Gülçin Anıl ,İsmail Ateş,Ali Atmaca, Salim Başyiğit ,Aşan Cora, Sema Çulam ,Mehmet Dede ,Sara Denahmiyas, Mustafa Demirpençe, Mehmet Ali Doğan ,Saim Dursun ,Ergin İnan, Remzi İren, Ümmet  Karaca, Erol Kürkçüoğlu , İsmail Menekşe, Yusuf Özsarfati ,Sevinç Sürer, Tijen Şikar, Yavuz Tanyeli ,Süleyman Saim Tekcan ,Sibel Tetik , ÜnsalToker, Yaban Türk, Bekir Üstün, Faruk Yazıcılar, Özdemir Yemenicioğlu, Bülent Yavuz Yılmaz ,gibi yetenekli ve usta sanatçıların eserlerini görmeleri için tüm sanatseverleri davet ediyoruz.

27 sanatçı bir arada
27 sanatçı bir arada

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!