22. katta jakuzi keyfi

Güncelleme Tarihi:

22. katta jakuzi keyfi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2011 11:29

Dap Yapı’nın Maltepe’deki projesi Dalga Kule’de, 22 katlı blokların tepesine jakuziler konuluyor. Adalar, havuz, bahçe ve şehir manzarasıyla bütünleşen mimari, yaşayanlara deniz ve gökyüzünün buluştuğu noktada masaj havuzunda SPA ayrıcalığı sağlıyor. 360 derecelik manzaraya hakim dev jakuzi vücut dinamizminin yenilenmesini sağlıyor, bünyeye enerji şarj ediyor.
Bağdat Caddesi, Metro ve E-5’e çok yakın mesafede konumlanan Dalga Kule, A Blok’ta 178 adet konut, B Blok’ta 176 adet konut ve 15 adet dükkan olmak üzere toplamda 369 üniteden oluşuyor. İlk kuledeki dairelerin yüzde 40’ının satılması üzerine satışa açılan B Blok’ta fiyatlar 159 bin TL’den başlıyor. Büyüklükleri 45 ila 105 metrekare olarak değişen Single (stüdyo), Suit (1+1) ve Grand Suit (2+1)’lerin satışları yüzde 30 peşinatla 36 aya kadar firma bünyesi kapsamında vadendiriliyor.
Yurt dışında hayli yaygın olan “oturmadığın dönemde kirala” modeliyle daireler, kullanıcısına ve özellikle yatırımcısına alternatif kazanç imkanı sağlıyor. Profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilecek olan projede, daire sahiplerinin konutları haftalık, aylık ve yıllık olarak kiralanabiliyor. Bu model sayesinde konut sahipleri ekstra gelir elde ederken, kira toplama veya kiracı bulma gibi konularla da yönetim şirketi ilgileniyor.
Yüzde 80’i yeşil ve sosyal alanlar için ayrılan projede dört mevsim kullanılan açılır-kapanır yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları ve çok amaçlı spor sahasının yanı sıra spor merkezi, sauna, Türk hamamı, masaj odaları, açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.
Proje, yatırım değeri ve konsepti farklı gayrimenkul projelerini takip edenlerin yanı sıra yüksek kira getirisi hedefleyenler, işi gereği sık seyahat edenler, yeni evli çiftler, genç işadamları, avukatlar ve bölgede bulunan özel üniversitelerde okuyan öğrenciler tarafından tercih ediliyor. Dap Dalga Kule, kentsel dönüşüm projesinin pilot bölgesinde yer alıyor. Proje dünyanın en büyük Adalet Sarayı’na 2 km, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 km, Pendik Yalova Feribot İskelesi ve 1000 yat kapasiteli Pendik Marintürk‘e 5 km mesafede bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!