20'lik modeller depresyon sebebi

Güncelleme Tarihi:

20lik modeller depresyon sebebi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2009 00:00

Geçtiğimiz hafta Londra, Cindy Crawford için güzel anılara sahne oldu. Cindy, yakın arkadaşı George Clooney’le birlikteydi. İkili, hem tanıtım yüzü oldukları Omega’nın yeni koleksiyonu hem de Clooney’nin sesiyle hayat verdiği “Fantastic Mr. Fox” filminin Londra galası için bir araya geldi. İşte Crawford’ın Hello!’ya verdiği röportaj...

Haberin Devamı

Cindy Crawford ve George Clooney’nin yakın dost olmalarının yanı sıra bir de dünyaca ünlü saat markası Omega’nın yüzü olmaları gibi bir ortak özellikleri daha var. Geçtiğimiz hafta Omega’nın yeni koleksiyonunun tanıtımını da yapan ikili, iş ve geziyi bir araya getirmiş oldu. “Bir tür sosyal randevuydu bu” diye tanımladı Cindy Crawford, iki dostun kırmızı halıda buluşmasını. Cavalli imzalı tuvaletiyle kırmızı halıda harika görünen Crawford, “George ve Elisabetta’yı göreceğim için çok heyecanlıyım. Onun Los Angeles dışında bir galasını da ilk kez göreceğim.”

GEORGE’LA İKİ RANDEVU    

Süper model ve ünlü aktör arasındaki yakın dostluğun temelleri 15 yıla dayanıyor. 15 yıl önce aynı ajansla çalışmaya başlayan ikili, dostluklarının temelini burada atmışlar. Cindy ve onun gece kulübü organizatörü eşi Rande Gerber, George Clooney’i “Çok vefalı bir dost” olarak tanımlıyorlar. Clooney, onların Malibu’daki evlerinde tatil yapmış, onlar da ünlü aktörün Como Gölü’ndeki evinde... Londra’da olmayan tek kişiyse 47 yaşındaki eski model Rande’ydi. Crawford’un eşi Rande, Midnight Oil zincirinin bar ve lounge’larının açılışı için
çalışıyordu.
  
Crawford ve Gerber’in George Clooney’nin yeni sevgilisi Elisabetta’yı hemen benimsedikleri ve çok sevdikleri tüm söylediklerinden anlaşılıyor. Cindy Crawford ve Rande Gerber, Clooney’nin İtalya’daki evine yaz tatili için gittiklerinde 31 yaşındaki Sardunyalı güzel Elisabetta ile tanışmışlar. Cindy, onların her zamanki Avrupa tatillerinden daha da güzel geçtiğini söylüyor bu tatilin.
“Motosiklet turu yaptık ama bu kez aramızda Elisabetta olduğu için çok fazla paparazzi vardı” diyerek gülümsüyor Cindy Crawford ve ekliyor: “Motosiklet turu, ilginç, korku verici ve heyecanlıydı.” Cindy Crawford’a Elisabetta ile ilgili düşüncelerini sorduğumuzda “Çok tatlı ve sevecen. Ne diyebilirim ki, birlikte çok eğleniyorlar.”

ZAMANSIZ GÜZELLİK   

43 yaşında ve anne olsa da Cindy Crawford halen dünyanın en güzel kadınlarından biri. İnsanın kendine ait zevklerini ortaya koyduğu anda ne denli büyüleyici görünebileceğinin en güzel kanıtlarından biri belki de... Tıpkı geçmişte olduğu gibi şimdi de dünyaca ünlü dergilerin kapaklarını süslemeye devam ediyor.

Zamansız güzelliğin simgelerinden biri olan Cindy Crawford, “Kendimi kabataslak tasvir ettirerek yanlış tanıtmak istemem. Yıllarca çok iyi tasarımcılarla, fotoğrafçılarla, modacılarla çalıştıkça şunu öğrendim ki yıllar geçtikçe kendi tarzınızı, zevkinizi oluşturuyorsunuz ve ondan bir süre sonra vazgeçemiyorsunuz.” Hâlâ defile teklifi alan Cindy bu konuyla ilgili şu itirafta bulundu: “İnsanlar bana ‘Bunu hâlâ  yapabilirsin’ dese de, defilede 20 yaşında bir modelin arkasında olmak istemiyorum. Bu, beni depresyona sokar.”

Uçurum kenarında, Pasifik Okyanusu manzaralı bir evleri var. Evin dekorasyonunun imzası Rande’ye ait. “Kullanışlı ve şık” olarak tanımladıkları evlerinde iki çocukları Presley (10) ve Kaia (8) ile birlikte mutlu bir hayat sürüyorlar. Her katından muhteşem bir okyanus manzarasının göründüğü ev için Cindy Crawford şunları söylüyor: “Arkadaşlarımız bize genelde ‘kendinizi geri çekiyorsunuz’ diyorlar. Oysa, çocuklarımızın rahat rahat oynayabilecekleri, huzurlu ve güzel bir ortam oluşturmak istiyoruz.”

İki çocuğu ve eşiyle mutlu bir hayat süren ünlü top model Cindy Crawford mutluluğunun sırrını şöyle açıklıyor: “Eşim Rande’yle birlikte yaptığımız romantik tatiller.” Bu yaz, ‘sadık dostları’ George Clooney’nin İtalya Como Gölü’ndeki evinde ünlü aktör ve sevgilisi Elisabetta’yla harika bir tatil geçirmişler. Elisabetta’yla ilgili olarak “Çok tatlı” diyen Cindy gülerek ekliyor, “George’un nasıl durulduğuyla ilgili hiçbir fikrim yok.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!