2008 Pirelli Takvimi’nin yeni mekanı Çin oldu

Güncelleme Tarihi:

2008 Pirelli Takvimi’nin yeni mekanı Çin oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2007 22:48

Her yıl merakla beklenen ‘Pirelli Takvimi’ çekimleri, bu yıl Çin’de yapıldı. Ünlü modellerin poz vereceği takvimin tanıtı Kasım ayında Şengay'da yapılacak.

2008 Pirelli Takvimi’nin sahne arkası görüntüleri yine büyülüyor. Daha önce Rio, Cote d’Azur ve Pasadena’nın ev sahipliğini yaptığı Pirelli Takvimi’, bu yıl değişen zamanların bir sembolü olan Çin’i, özellikle de Çin’in en büyük kenti Şangay’ı seçti. 2008 Pirelli Takvimi Kasım ayında Şangay’da tanıtılacak.

Ünlü Fransız fotoğrafçı Patrick Demarchelier tarafından çekilen fotoğraflara fon olarak ise, hareketli metropol sokakları ve genelevlerle dolu gürültülü, ‘günahkar’ Fransız mahallesi seçilmiş. Önemli uluslararası kampanyalarıyla ünlü Patrick Demarchelier, Prenses Diana tarafından çok sevilen ve İngiliz kraliyet ailesini ölümsüzleştiren ilk yabancı fotoğrafçı olma özelliğini taşıyor.

2008 Pirelli Takvimi’nin baş kahramanlarını da her zamanki gibi uluslararası model ve aktrisler oluşturuyor. Takvimde poz veren isimler, Gemma Ward, Catherine McNeil, Doutzen Kroes, Agyness Deyn, Coco Rocha, Lily Donaldson, Sasha Pivarova ve Caroline Trentini’den oluşuyor. Model MoWan Dan ve Du Juan gibi Asyalı güzellerin de yer aldığı takvimde, en fazla dikkat çeken isim ise, ‘Police Story’, ‘Super Cop’, ‘Actress, ‘Chinese Box’, ‘In the Mood for Love ’ ve ‘Hero ’ filmlerindeki rolleri sayesinde dünyaca tanınan ve saf doğu güzelliğiyle büyüleyen oyuncu Maggie Cheung.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!