2006 model erkek parfümleri

Güncelleme Tarihi:

2006 model erkek parfümleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2006 00:00

Bu yaz kozmetik markaları ile pafüm de çıkaran ünlü moda evleri, sözbirliği etmiş anlaşılan. Yeni yaratılan neredeyse tüm erkek parfümlerinin içinde bergamot ile mandalina kokuları kullanılmış. Sıcak günlerde kullanılacağından büyük bölümü ferahlık hissi veren özellikler taşıyor. Babalar Günü öncesi düzenlenen kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız fırsatı kaçırmayın.

Deniz kokusu sevenlere

Portakal ağaçları ile denizin kokusu var Bvlgari Aqva’nın içinde. Onlara, amber gibi gibi ağaçsı tonlar ve biberiye gibi yoğun baharatlar eşlik ediyor. Aqva, suyun ferahlığını yansıtan hafif bir koku. Ama iddialı erkekler için yaratılmış. 100 ml’lik şişe 140, 50 ml’liği 100 YTL’ye satılıyor. Aqva’nın kokusunu gün boyu hissetmek isteyenler için duş jeli, şampuan ve vücut spreyi de bulunuyor. Duş jeli ve şampuanın fiyatı 69, sprey 116 YTL.

Üç farklı erkeğe üç koku

X0’nun yeni parfümleri Dynamic, Charismatic ve Romantic, Babalar Günü için hazırlanan hediyelik setler halinde satılıyor. Fiyatı 27.50 YTL. Enerjik babalar için bergamot, mandalina, misk otu, karanfil, nane, sardunya, sandal ağacı ve vanilya karışımından oluşan Dynamic’i, karizmatik babanız için lavanta, limon çiçeği, amber, paçuli ve vanilya özleri içeren Charismatic’i seçebilirsiniz. Sandal ağacı, lavanta, misk ve limon özleri ile deniz esintisi taşıyan Romantic de bir diğer seçeneğiniz.

Klasik kokuya yeni yorum

Antoine Maisondieu’nun yarattığı Burberry Brit For Men; ferah, hem oryantal hem de ağaçsı kokular içeren bir parfüm. İçinde yeşil mandalina ve bergamot ile zencefil, gül, hindistancevizi, sedir ağacı ve tonka fasulyesi özleri var. Parfümün yanında aftershave, balm, deodorant, sabun ve temizleme jeli gibi ürünleri de bulunuyor. Klasik Burberry ekoseli, 50 ve 100 ml’lik kare şişesi dikkat çekici. Fiyatı 120 YTL.

Yılların parfümü yenilendi

Calvin Klein Eternity Man, 2006 yazı için yenilendi, tazelendi, Eternity Man Summer 2006 ismini aldı. Serin ve ağaçsı parfümde, bergamot, tarragon ve portakal çiçeği kokusu baskın. Bunların yanında, çimen, sedir ağacı, lavanta, menekşe, mimoza gibi çiçeksi kokular, ferahlık ve taze bir his veriyor. İçinde yapraklar olan açık yeşil, köşeli bir şişesi var. Fiyatı 120 YTL.

Lavanta kokulu erkekler

Lavanta içerikli kozmetik ürünleri yapan Durance en Provence’da, erkekler için lavanta kokulu parfümler, tıraş kremleri, sabun ve duş jelleri bulunuyor. Doğal içerikli ürünlerin, erkek cildine tam uyumlu olduğu kanıtlanmış. Deniz iğdesinin onarıcı etkisini taşıyan duş jelinin fiyatı 25, tıraştan önce ıslak cilde sürülen tıraş yağı 34, tıraş sonrası bakım kremi 37.50, parfüm 40 YTL. Bunların yanında babanıza hediye olarak, klasik tıraş sabunu ve kaseden oluşan seti satın alabilirsiniz. Fiyatı 38 YTL.

Hafif, taze ve serinletici

Carolina Herrera’nın yaz kokusu Aqua; mandalina, bergamot, bambu yaprağı, incir, portakal çiçeği, lavanta özleri içeriyor. Biberiye, beyaz biber, amber, mis, tonka fasulyesi gibi baharatlı ve ağaçsı notalar da burnunuza çalınıyor. Hafif, taze ve serinletici etkiye sahip. Fiyatı 134.50 YTL.

Enrique Iglesias’ın kokusu

True Star Men, Tommy Hilfiger’ın çok beğenilen yeni kokusu. Enrique Iglesias’ın tanıttığı True Star’ın şişesi minik bir mikrofon şeklinde tasarlanmış. Özünü greyfurt, siyah meyan kökü, safran ve sandal ağacı kokularının karışımı oluşturuyor. True Star Men, 18-35 yaşları arasındaki erkekler için hazırlanmış. Fiyatı; (100 ml) 143, (50 ml) 103 YTL.

Bel ve göbek bölgesini sıkılaştıran krem bile çıktı

Erkek kozmetik endüstrisi son sürat ilerliyor. Kırışıkları azaltan, göz çevresindeki halkaları yok eden ürünler artık sıradanlaştı. Erkekler için bel ve göbek bölgesini sıkılaştıran, incelten kremler bile var. İşte bazı örnekler:

Nivea For Men Q10 serisi, cilde enerji veren bakım kremi ve göz çevresi bakım kreminden oluşuyor.

Roger&Gallet’nin L ’Homme Essentiel serisinde tıraş jeli, tıraş sonrası balsam, losyon ve nemlendirici jeller var.

Shiseido Men son olarak, erkeklere bel ve göbek bölgesini sıkılaştıran, incelten kremi müjdeledi. Fiyatı 92 YTL.

Vichy Homme serisinin en yeni ürünü Silicium R, kırışıklığı önleyen, sıkılaştırıcı etkisi olan bir bakım kremi.

Mineral Care’in For Men serisinde, tıraş sonrası bakım kremi, duş jeli ve şampuanlar var. Babalar Günü kampanyasında bu üçlü set 45 YTL’ye satılıyor.

Eczacıbaşı-Schwarzkopf’un BC Men Hair Therapy ürünleri, çeşitli saç problemlerine çözüm buluyor.

Evyap’ın tıraş köpüğü markası Gibbs, Face System adıyla yeni bir jel çıkardı. E vitaminli krem 5.25 YTL.

Babe Laboratuvarlarının yeni ürünü Aloe Jel, bitkisel bir krem.

Clinique’in Skin Supplies For Men serisinde, cilt bakımına yönelik ürünler bulunuyor. Saç serumu 50, tıraş sonrası bakım kremi 65 YTL.

Murad’ın cilt bakım serisi, George Clooney, Al Pacino gibi Hollywood yıldızları tarafından kullanılıyor. Yetkili eczanelerde satılıyor.

Koko Dermaviduals, kullanacak kişinin cilt analizi yapıldıktan sonra, dermatologlar tarafından hazırlanıyor. Vivitro Sağlık Merkezlerinde bulabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!