2004’te Hollywood nelerle uğraştı

Güncelleme Tarihi:

2004’te Hollywood nelerle uğraştı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2004 01:36

Kim en iyi baba, kim sevgilisinden ayrıldı, kim bebek bekliyor? İşte Hollywood’un 2004'te hangi haberlerle çalkalandığı, nelere şaşırıp, nelere inandıkları.

Yılın dedikoduları

Yemin ederim hamile değilim

Julia Roberts ve Liv Tyler gibi aktristler hamilelik dönemlerinde fotoğrafçılara bol bol poz vererek mutluluklarını paylaştılar. Ama bazı ünlüler de hamile olmadıklarını ispatlamak için aynı fotoğrafçılara poz vermek zorunda kaldılar. Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Jennifer Garner ve Jessica Simpson, hamile olmadıklarını kanıtlamak için aylarca uğraştılar, yeminler ettiler ama Hollywood yine de aksi yöndeki dedikodularla çalkalandı durdu. Hatta Ben Affleck’in sevgilisi Jennifer Garner için bir gazete, Utahlı bir uzmandan görüş aldı. Bu uzman, sanatçıyı muayene etmediği halde, ‘Evet, hamile gibi davranıyor. Bebek yolda... ’ diyerek, Garner’ı iyice çileden çıkardı.

İnanın ayrılmadık

Sinema dünyasının yaklaşık 20 yıldır uyumlu bir beraberlik sergileyen çifti Kurt Russell ve Goldie Hawn, neredeyse 2004 yılı boyunca ayrılmadıklarını ispat etmekle uğraştılar. Çift, Meksika’da çıktıkları tatilde ayrılık dedikodularını yalanlamaya çalışırken, işe Hawn’un eski eşi Bill Hudson da karıştı. Hudson, Kurt Russel’ın bir ara Kanada’da film çevirirken rol arkadaşına ‘gönlünü kaptırdığını’ söyledi.

Yılın babaları

En iyi baba

Ünlü şarkıcı Chris Martin, kızı Apple’ın doğumundan sonra babalığı öven bir şarkı yazdı. Şarkının son bölümünde de, eşi aktrist Gwyneth Paltrow’a şu dizelerle seslendi: ‘Memişlerin eskisinden 10 misli büyük artık. Sutyenlerinin modeli A’dan D’ye kaydı. Bu senin için kötü ama benim için harika!’

En acımasız baba

Britney Spears’ın eşi Kevin Federline, ünlü şarkıcıyla evlenebilmek için bebek bekleyen sevgilisini doğuma birkaç hafta kala terk etti. Latin şarkıcı Marc Anthony de, ikinci eşi Dayanara Torres’den olan oğlunun birinci doğum gününden bir iki hafta önce Jennifer Lopez ile evlendi.

Yılın itirafı

Artık hamile kalmak istiyorum

Eski eşi Tom Cruise ile yıllar önce iki çocuk evlat edinen Nicole Kidman, yeniden evlenip kendi bebeğini doğurmak için can attığını söyledi. Yıllarca zaten çocuk sahibi olduğu için hamile kalmak istemediğini iddia eden Oscar’lı sanatçı, ‘Yaşım geçmeden hamile kalmak ve anne olmak istiyorum, ama çocuk yetiştirmek babasız olmaz’ diye konuştu. Son aylarda milyarder film yapımcısı Steve Bing ile birlikte olan Kidman’ın, şu anda hamile olmadığını üstüne basa basa vurgulaması da dikkat çekti.

Yılın yasağı

Dar külot giyemezsin

Kendisi gibi Latin asıllı şarkıcı Marc Anthony ile evlendikten sonra çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşan Jennifer Lopez, kocasına dar iç çamaşırı giyme yasağı koydu. Hamile kalabilmek için özel diyetler uygulayan Lopez, çok dar iç çamaşırların erkeklerde sperm sayısının düşmesine yol açtığı gerekçesiyle, kocasına dar külot giyme yasağı getirdi. Eşine ait tüm dar külotları çöpe atan Lopez, bunların yerine çok sayıda boxer aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!