2 milyonun peşinde

Güncelleme Tarihi:

2 milyonun peşinde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2014 01:06

2 milyon TL ödüllü “X Factor Star Işığı”nın yarışmacıları, sesleri kadar hayat hikâyeleriyle de dikkat çekiyor. İşte yarışmanın bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde seyirci karşısına çıkacak yarışmacılar...

Haberin Devamı

1- 4Gen
Tahacan Yıldırım: 17 yaşında, Bolu’da lise öğrencisi.
Taylan Bayri: 17 yaşında, lise öğrencisi.
Oktay Aytaş: 17 yaşında, Adana’ da lise öğrencisi.
Cihan Kemal Koç: 17 yaşında, lise öğrencisi.
Bir koro festivalinde tanışan yarışmacılar, X Factor - Star Işığı elemelerinde tekrar karşılaşınca grup olma kararı alarak yarışmaya katılırlar. “4Gen”, dört ayrı karakteri ve dört ayrı geni ifade ediyor.

2- Cumali Özkaya
23 yaşında. Ailesi Ankara’da, kendisi İstanbul’da yaşıyor. Beş kardeşler ve kardeşlerin en büyüğü Cumali. Ona destek vermek amacıyla stüdyoya gelen amcasının sesinin kendi sesinden daha güzel olduğunu düşünüyor. Amcası 1994 yılında bir albüm yapmış, müziği bırakma kararı aldıktan sonra Urfa’ya dönerek yerel sanatçılığa ve çiftçiliğe devam etmiş.

Haberin Devamı

3- Melis Hızır
19 yaşında. Bir yıl önce Hodgkin (Hoçkin) Lenfoma kanseri geçirmiş ve tedavisi bir yıl süreyle devam etmiş. Melis, hayatta her an her şeyin olabileceğini düşünüyor ve şu an kendisini çok iyi hissediyor.

4- Şebnem Keskin
16 yaşında. İstanbul’a dört yıl önce lise eğitimi için gelen Şebnem, burada annesiyle birlikte yaşıyor. Annesi, emlakçılık yaparak geçimlerini sağlıyor. Annesi ve babası ayrı. Babasıyla görüşmüyor. Yarışmayı kazanarak büyük ödülün sahibi olursa annesini rahata kavuşturmak, ona ev ve araba almak istiyor. Şu anda bulunduğu yeri ve hayatıyla ilgili her güzel şeyi annesine borçlu hissediyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!