16'lık Fatoş

Güncelleme Tarihi:

16lık Fatoş
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 05, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Tülin Şahin, Hande Yener, Şenay Gürler ve Öykü Serter, bugün 16 yaşında olsaydı acaba nasıl giyinirdi?

Heygirl'ün ekim sayısının moda çekimlerine katılan "Avrupa Yakası"nın FatoÅŸ'u Åženay Gürler, "Bugün 16 yaşında olsaydı nasıl giyinirdi" sorusunun yanıtı için objektif karşısına geçti."Allahtan hayatımda FatoÅŸ var da trentlerden haberdar olabiliyorum" diyen Gürler, gençlik yıllarında hem çalışıp ailesine baktığı hem de okuduÄŸu için bu yoÄŸun tempoda spor ve rahat kıyafetleri tercih ettiÄŸini söyledi. Gürler, "Bugün 16 yaşında olsaydın nasıl giyinirdin" sorusunu, "Çılgın ve cool bir kız olurdum herhalde. Saçlarım rengarenk, dövmeli ve piercing'li bir kız bile olabilirdim mesela" diye yanıtlıyor. Â

Haberin Devamı

En çok okunan genç kız dergisi Heygirl, ekim sayısında ilginç bir moda çekimi gerçekleştirdi. Her biri kendi alanında çok başarılı 4 kadın, Tülin Şahin, Hande Yener, Şenay Gürler ve Öykü Serter, bugün 16 yaşında olsaydı acaba nasıl giyinirdi? Sorunun yanıtı için objektif karşısına geçen kadınlar, ilk gençlik yıllarına ilişkin ilginç açıklamalar da yaptı.

16lık Fatoş
16lık Fatoş
16lık Fatoş
16lık Fatoş

Tülin Şahin
Tülin Şahin, Danimarka’da geçen ilk gençlik yıllarından aklında kalan en ilginç anısı, saçlarıyla ilgili. "Bu ülkede kimse fön çektirmezdi. Ben de bu yüzden bonus bir kafayla dolaşırdım; saçlarım hep kabarıktı. Türkiye'ye gelip fönle tanışınca gözlerime inanamamıştım. Saçlarıma düz fön çektirmek çok hoşuma gitmişti" diyen Şahin, o yıllarda rüküş giyindiğini kabul ediyor ve ekliyor: "Bugün 16 yaşımda olsaydım, daha şık ve cool bir görüntü sergilerdim."

Tülin Şahin fotoğrafları için tıklayın

Hande Yener
Fotoğraflarını Heygirl için Kemal Doğulu'nun çektiği bu özel moda prodüksiyonunda Hande Yener, yine iddialı laflar söyledi. Geçmişte de, bugün de gardırobuna çok para harcadığını saklamayan Yener, en çok ayakkabı ve çanta alışverişli yapıyormuş. İlk gençlik yıllarında yırtık jean'ler giymeyi, farklı aksesuvarlar takmayı çok sevdiğini söyleyen şarkıcı, "Şimdikinden pek de farklı sayılmazdım. Hala ince olduğum için istediğim her şeyi giyebiliyorum. Bu yüzden, şu anda 16 yaşımda olsaydım, yine dinamik ve farklı bir görüntü sergilerdim" diyor.

Hande Yener'in fotoğrafları için tıklayın

Şenay Gürler
"Avrupa Yakası"nın editör Fatoş'u Şenay Gürler, alışveriş için değil, daha çok cilt bakımı ve güzelliği için para harcıyormuş. "Allahtan hayatımda Fatoş var da trentlerden haberdar olabiliyorum" diyen başarılı oyuncu, gençlik yıllarında hem çalışıp ailesine baktığı hem de okuduğu için bu yoğun tempoda spor ve rahat kıyafetleri tercih edermiş o zamanlar. Gürler, "Bugün 16 yaşında olsaydın nasıl giyinirdin" sorusunu, "Çılgın ve cool bir kız olurdum herhalde. Saçlarım rengarenk, dövmeli ve piercing'li bir kız bile olabilirdim mesela" diye yanıtlıyor.

Öykü Serter
İlk gençlik yıllarında yüzdüğü için en çok eşofman giyen Serter, "Bugün 16 yaşımda olsaydım, eşofmanlardan kesinlikle kurtulurdum. En çok birbirinin aynı duran kızlar gibi olmamaya özen gösterir, giydiklerimle, taktıklarımla diğerlerinden ayrılırdım" diyor.

Öykü Serter fotoğrafları için tıklayınız...

 

 

 

Haberin Devamı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!