120 yaşına kadar oğlumla basketbol oynayacak enerjim var

Güncelleme Tarihi:

120 yaşına kadar oğlumla basketbol oynayacak enerjim var
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 07, 2006 00:00

50 yaşında üçüncü çocuğunu kucağına alan Mehmet Ali Erbil, oğlu Ali Sadi'yle ilk kez Hürriyet objektifine poz verdi. Oğulunun olgunluk dönemine gelmesinden dolayı bambaşka heyecanlar yaşadığını söyleyen Erbil, "Kendimi o kadar mutlu hissediyorum ki, inanın 120 yaşına kadar oğlumla basketbol oynayacak enerjim var" dedi.

Haberin Devamı

Bir buçuk yıl önce TuÄŸba Erbil'le evlenen Mehmet Ali Erbil, iki ay önce üçüncü kez baba oldu. Daha önceki evliliklerinden Sezin ve Yasmin adında iki kızı bulunan ünlü oyuncu, 50 yaşında oÄŸlu Ali Sadi'yi kucağına aldı. 2 aylık oÄŸlu Ali Sadi ile ile ilk kez Hürriyet objektifine poz veren Erbil, "EÅŸim TuÄŸba ile mutlu bir evliliÄŸim vardı. Åžimdi Ali Sadi ile tam bir çekirdek aile olduk. Çok huzurluyum, mutluyum. Allah olmayanlara versin" dedi. Olgunluk döneminde baba olmanının kendisine bambaÅŸka duygular, heyecanlar yaÅŸattığını da belirten ünlü ÅŸovmen, konuÅŸmasına şöyle devam etti:Â

Volta atıp, sigara içtim

"Ben kızlarımdan çok hoşnuttum, mutluydum. Erkek çocuğun tek farkı soyadının devam edecek olmasıdır. Onun dışında özel bir durum yok. Sadece oğlum olgunluk dönemime denk geldi. Yaşamadığım, unuttuğum heyecanları şimdi yaşamak bana çok tuhaf duygular yaşattı. Mesela doğumhanenin kapısında beklemek... Kaç kez volta attığımı, kaç tane sigara içtiğimi hatırlamıyorum. Yanımda Nihat Doğan vardı. Sigara içmeyen adam bile sigara içti. Her şey Türk filmlerindeki gibiydi. Bebeğin sesini duyunca bir anda kendimi doğumhanenin içinde buldum. Doğduktan 2 dakika sonra oğlumu kucağıma aldım. Hepsi müthiş duygulardı. Kendimi çok huzurlu, dingin, enerjik hissediyorum. Oğlumla aramızdaki yaş farkının bizi etkileyeceğine inanmıyorum. Onunla 120 yaşına kadar basketbol oynayabilirim."

Haberin Devamı

120 yaşına kadar oğlumla basketbol oynayacak enerjim var

M. Ali benden daha tecrübeli

Emlak işiyle uğraşan ve daha sonra bir yapım şirketi kuran Tuğba Erbil ise şu sıralar bütün işlerine ara vermiş durumda. Yeniköy'keti evlerinde tüm zamanını oğluyla beraber geçiren Tuğba Erbil, eşinin tecrübelerinden faydalandığını belirtti.

"Mehmet Ali çok ilgili bir eş, baba. Benim hamileliğim boyunca hiç yalnız bırakmadı. Hep yanımda oldu. O müthiş birisi. Amerika'da da hep yanımdaydı. Suyum geldiğinde de beni sakinleştiren ilk kişi oydu. Bir Türk restoranında yemek yiyorduk. Birden doğum anı yaklaştı, sakince alıp beni otele götürdü, küveti sıcak su ile doldurup, beni oraya yatırdı. Doktorumuzun dediğini sakince uyguladı. Doğumdan sonra da öyle. İlk kez anne oluyorum. Mehmet Ali'nin ise iki kez baba olmuş. Dolayısıyla daha tücrübeli. Çocuğu nasıl tutmam gerektiğini falan gösterdi bana. Mesela bazen Ali Sadi ayaklarını kendine çekerek ağlıyor. Mehmet Ali hemen, 'onun gazı var' diyor. Ben o hareketin gaz sancısı olduğunu bilmiyordum mesela.

/images/100/0x0/55ea0b1ff018fbb8f86686e8
Geceleri de oğlunu alıp dolaştırıyor, gazını çıkartıyor. Biz çok güzel bir aile olduk. Allah nazardan korusun, huzurlu ve mutluyuz. Ali Sadi ile birbirimize daha kilitlendik. Sevgimiz daha da arttı."

Haberin Devamı

Mehmet Ali Erbil'in, "Bizim değil Türkiye'nin çocuğu" dediği oğlu Ali Sadi'ye, arkadaşım Sema Denker de Hürriyet Gazetesi adına Cumhuriyet altını taktı.

                                                                             Fotoğraflar: Senih GÜRMEN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!