11 saat uçup at yarışı izliyor

Güncelleme Tarihi:

11 saat uçup at yarışı izliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2010 01:00

“Lost”un çekildiği Oahu Adası’na giden Cengiz Semercioğlu, dönüş yolunda efsane dizinin John Locke’u Terry O’Quinn ile karşılaştı!

Haberin Devamı

At yarışı izlemek için 11 saatlik yolculuğa çıktığını söyleyen ünlü oyuncu, havaalanında Semercioğlu’nun sorularını yanıtladı.

Türkiye’de tatil

At yarışlarını izlemek için Connecticut’a gidiyorum. Bu yarışlara bayılıyorum. Zaman zaman önemli yarışları gidip yerinde izliyorum. Bu arada Josh (Holloway) sizin ülkenizden çok bahsetti. Ben hiç gelmedim, Türkiye’yle ilgili çok şey bilmiyorum ama Josh’un “Mutlaka gitmelisin” tavsiyesini dinleyeceğim. Dizi artık bitti, sanırım tatil planlarım arasına Türkiye’yi de almalıyım.

Lost beni yordu

John Locke çok ilginç ve farklı bir karakter, onu oynamak çok güzeldi. şu sıralar yeni bir projede yer almayı düşünmüyorum. Uzaktan güzel bir adada çalışmak kolay gibi gözüküyor ama “Lost” beni çok yordu. Bir süre hiçbir şey yapmadan sadece dinlenmek istiyorum. Belki bir sinema filminde oynayabilirim ama dediğim gibi şu an tek derdim “Lost”un getirdiği yorgunluğu üzerimden atmak...

Haberin Devamı

CENGİZ SEMERCİOĞLU'NUN YAZISI

   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!