10 Numara

Güncelleme Tarihi:

10 Numara
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2004 00:03

Çorba içti göbek şişti

Seray Sever’in düşük bel pantolonundan görünen g-string’iyle gündeme gelen ‘Sevgili Karım’ adlı oyun, her pazartesi İstanbul Akatlar Kültür Merkezi’nde sahneleniyor. Sever ve oyunda başrolü paylaştığı Hakan Yılmaz, oyun çıkışı çorbacıya gittiler. İki tabak çorba içen üstüne bir de kebap yiyen Sever’in karnı buna dayanamadı ve fotoğrafta görüldüğü gibi taştı.

EUROVİSİON’UN YEDEK SUNUCUSU

Eurovision Şarkı Yarışması’nda Meltem Cumbul’un yedeği Seray Sever oldu. Sever, geceyi Cumbul sunamazsa devreye girecek...


Gelinlik tarihleri

Geçtiğimiz yıl nisan ayında evlenen Ebru Cündübeyoğlu’nun, gerçek hayatta gelinlik giydiği tarihle bir yıl sonra ‘Benimle Oynar mısın’ dizisinin çekimlerinde rol gereği giydiği gelinlik aynı güne denk geldi.

Gençlerle eğlence

Mustafa Alabora geçtiğimiz gece Günay’da Nükhet Duru’yu izlemeye gitti. Duru-Cenk Eren ikilisini yanına oturttuğu genç ve güzel iki kadınla izleyen Alabora, daha çok bej renkli bluzlu genç kadınla ilgilendi. Beyaz renk tişörtlü kadın ise gece boyunca somurttu.

Çok kızdılar

M. Ali Erbil’in geçtiğimiz yıl boşandığı eşi Sedef Altuntaş, annesi İffet Erkuvan’la Nişantaşı’nda alışverişe çıktı geçtiğimiz gün. Fotoğrafları çekilince rahatsız olan ikili, oturdukları mekandan kaçarcasına uzaklaştı. Bu arada Sedef’in kilo aldığını da ekleyelim.

Öğrenci tasarımı

Ar-Se Moda Tasarım Kursu 10. dönem mezunlarının hazırladığı kreasyonları ünlü mankenler tanıttı. Okulunun danışmanlığını ise ünlü modacı Neslihan Yargıcı üstlenmiş. Öğrencileri, Harbiye Askeri Müzesi’ndeki Atatürk Salonu’nda gerçekleştirdiği defilede özellikle NilayDorsa’nın sergilediği bu seksi kıyafet dikkat çekti.

Tişörtten vazgeçmeyenlere

Ottoman Empire bir tişört markası. Yaz kış, gece gündüz, evde işte, partide kulüpte tişört giyen, tişört almaya doyamayan genç bir kitle için grafik tasarımcılar tarafından hazırlandı. Her tasarım kısıtlı sayıda ve her ay yenilenmek üzere üretildi. Simdilik sadece Nişantaşı’ndaki mağazasında satılıyor. Pek yakında Paris, New York ve Berlin’de satışa sunulacak.

Yorum yapmadı

‘Öteki Türkiye’de Bir Cumhurbaşkanı’ adlı sinema filminin İstanbul çekimlerine başlandı. Filmde, Zeki Alasya, Derya Baykal, Suat Sungur gibi isimlerle birlikte kamera karşısına geçen Yeliz Yeşilmen rol icabı kilo aldı. Filmin Bostancı Green Park Otel’deki basın toplantısında yorulan ve salonun ortasına çekinmeden oturan seksi oyuncu, Zeki Alasya ile çıkan aşk dedikoduları hakkında ise yorum yapmaktan kaçındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!