10 Numara

Güncelleme Tarihi:

10 Numara
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2004 00:25

El feneriyle geziyor

Mercan Dede olarak tanınan DJ Arkin Allen, önceki akşam Taksim Bambi Büfe’de objektiflere takıldı. Türkiye turnesinden İstanbul’a döndüğünü söyleyen Mercan Dede, ‘Yeni albüm hazırlığındayım. Albümde Özcan Deniz de bir şarkı seslendirecek. Aynı zamanda albümüne katkıda bulunuyorum’ dedi. Cihangir’de oturan Mercan Dede, gece karanlık sokaklarda yürürken, boynundaki el feneri sayesinde önünü rahatlıkla gördüğünü söylüyor.

Ege ile Latin rüzgarı

Ege, cumartesi akşamı ünlü Chico&The Gypsies grubu ile Ankara’da Latin rüzgarları estirdi. Ege, 21. Uluslararası Ankara Müzik Festivali kapsamında gerçekleşen konserde, ünlü flamenko grubuyla düet yaptı. Gypsy Kings’ten ayrılan Chico’nun, Arles ve Montpellier’in genç müzisyenleriyle birlikte kurduğu Chico&The Gypsies, Ege’nin ‘Yaz Aşkım’ ve ‘Delice Bir Sevda’ adlı parçalarına İspanyolca eşlik etti.

Rafting heyecanı

Deniz Akkaya, Düzce’nin Cumayeri İlçesi’ndeki Melen Çayı’nda rafting yaptı. İlk kez rafting sporunu deneyen ünlü manken, kürek çekerken heyecanlı anlar yaşadı. Rafting kıyafetlerini giydikten sonra arkadaşlarıyla birlikte botu suya indiren ünlü manken, kürek çekerken bir hayli zorlandı. Akkaya, sporu çok sevdiğini, ancak ilk defa rafting yaptığını belirterek ‘Sporun hemen her dalından büyük keyif alıyorum. Ancak bu sporu ilk defa yapıyorum. Bir aksilik olmazsa da devam etmeyi düşünüyorum’ dedi.

Biniciler podyumda

Reebok’ın sponsorluğunda düzenlenen Reebok Cup 2004 turnuvası İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde yapıldı. Turnuvaya Türkiye’nin tanınmış binicileri katıldı. Turnuva sonrası derece alanlara kupaları verildi ve defileye geçildi. Defilede, mankenlerin yanı sıra ünlü erkek biniciler de podyuma çıktı.

Suudi Prens’ten konser teklifi

Ayşe Hatun Önal’ın çıkardığı single’daki ‘Çeksene Elini’ adlı şarkıyı dinleyen bir Suudi prensi, müziğini çok sevdiği bu şarkının sözlerini tercüme ettirmiş. ‘Çeksene elini, kırıcan mı belimi’ şeklindeki sözleri de çok esprili bulan prens, yardımcılarına şarkıyı seslendiren kişiyi bulmaları için talimat vermiş. Sonunda ünlü mankene ulaşılmış, görüşme yapılmış ve kendisine Suudi Arabistan’da prens ve ailesi için özel bir konser vermesi teklifinde bulunulmuş. Bu teklifin çok hoşuna gittiğini söyleyen Ayşe Hatun Önal, Temmuz ayında konseri verebileceğini söylemiş ve anlaşma yapılmış. Önal Temmuz ayının ilk haftasında Suudi Arabistan’a gidiyormuş.

Bu akşam Buzz’da

Türk pop müziğinin güçlü yorumcusu Nükhet Duru, özel istek üzerine bu akşam Markiz Buzz Bar’da sevenleriyle buluşacak. Uzun zamandır şovlarıyla ön planda olan Nükhet Duru, bu konserinde klasik bir orkestra eşliğinde, bildiğimiz Nükhet Duru olarak sahneye çıkacak. Dünyadan ve Türkiye’den en sevilen baladları seslendirecek olan Duru, topuzu, iri küpeleri ve şalıyla sahneye çıkacak. Ayrıca ünlü sanatçı sahnede anektodlardan oluşacak bir sohbet de gerçekleştirecek.

Sözünü tutmadı

2000 yılının Ağustos ayında 28 gün bedelli askerliğini yapmak için gittiği Sivas’taki ortamdan çok etkilenen ve ‘İstanbul’a döndüğümde Sivaslı çocukların oynayacağı bir çocuk parkını Sivas’a yapacağım. Çocuklar beni çok etkiledi’ diyen Serdar Ortaç, aradan dört yıl geçmesine rağmen sözünü tutmadı. Ortaç, ‘Sivas’a park yapma sözü vermişimdir, ama ne yapalım böyle sözlerimizi yerine getiremiyoruz. Her olayda sanatçılardan fedakarlık isteniyor. İnsanların, artık en son fedakarlık isteyecekleri kişiler sanatçılar olmalı’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!