10 numara

Güncelleme Tarihi:

10 numara
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2004 00:18

Romantizm sürüyor

Meltem Cumbul ile Çağlayan Tuğal, geçtiğimiz yıl bir arkadaşlarının evinde, sadece 6 kişinin katıldığı bir törenle evlenmişlerdi. Çift, geçtiğimiz hafta Bahar Korçan’ın mağaza açılışına katıldı. Cumbul, ‘Duvara Karşı’ filmindeki performansından dolayı tebrikleri kabul ederken, kocasıyla aralarındaki romantizmin ilk günkü gibi devam ettiğini de fısıldadı arkadaşlarına...

Cumartesi gecesi ateşi

Geçtiğimiz cumartesi günü Kıbrıs Jasmine Court Hotel’de sahneye çıkan Deniz Seki, program sonrası eğlenmek istedi ve otelin bodrum katındaki Parliament Jazz Club’a gitti. Asım Can Gündüz, Sebastian Cofie ve Şaban Erköse’nin sahneye çıktığı kulüpte doyasıya eğlenen Deniz Seki’nin seksi kıyafeti yine ilgi çekti. Seki, Asım Can Gündüz’ün isteğini kırmayarak günün popüler şarkılarını seslendirdi, ardından da oyun havaları eşliğinde göbek attı.

Alışveriş zamanı

Aynı binada çalıştığımız Elele ekibi, Nisan sayılarında yine çok iyi iş çıkarmış. Dergiyi şöyle bir karıştırdığımda, özellikle ünlü anneler ve çocuklarıyla ilgili alışveriş sayfalarına takılmadan edemedim. Fotoğraflar çok hoş, notlar ilginç... İşte geleceğin beyefendileri ve küçük hanımefendilerinden alışveriş tüyoları!

AYLİN SARIGÜL: ‘Ömer, spor yaptığı için kıyafetleri de spor tarzda’

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün eşi Aylin Sarıgül’ün 11 yaşındaki oğlu Ömer, tam bir Nike tutkunu. Birçok spor dalında ödüllü olan Ömer’in dolabı tişörtle dolu. Ama renk seçimi konusunda Aylin Hanım’ın desteği büyük. Çünkü her sabah renkli kıyafetler giymesi için dolabın önünde savaş veriyorlar. Dünyanın birçok ülkesindeki futbol takımlarının formalarını da biriktiren Ömer’in en sevdiği kıyafetleri arasında Galatasaray futbolcularının imzaladığı forması var.

BENNU GEREDE: ‘Çocuklarla pazardan alışveriş yapmayı seviyoruz’

Beşiktaş ya da Ulus pazarına yolunuz düşerse eğer, Bennu Gerede ve üç çocuğunu gördüğünüzde şaşırmayın. Çünkü onlar çocuk modasını daha çok pazar pazar dolaşarak takip etmeyi sevenler arasında... Miro (en küçüğü), Daren ve Dilan montlarını, tişörtlerini ve pantolonlarını ellerine aldıkları simitlerle kendileri seçmeyi tercih ediyorlar. Bennu Gerede, ‘Pazarda çocuklar için hem uygun fiyatlı hem de onların istedikleri tarzda kıyafetleri rahatlıkla bulabiliyorum. Onlar da çok memnun’ diyor.

BEGÜM ŞEN: ‘Alp ve Can kıyafet konusunda çok seçiciler’

Ağabey-kardeş olarak henüz iki ve yedi yaşlarında olmalarına rağmen Alp ve Can, anneleri Begüm Şen’e alışveriş konusunda pek de fırsat vermiyor. Onlar Diesel Kids mağazasında yeni sezonun renklerini bilmeden gözlerine kestirdikleri en canlı renkli kıyafetlere doğru yöneliyorlar. Begüm Şen’e ise sadece bedenlerine uygun olanları seçmek kalıyor. Alp ve Can, şu günlerde kendileri için mavi, kırmızı ve yeşil renkleri seçmiş olmalılar ki, annelerinin elini tutup, doğruca kabinin yolunu tutuyorlar.

NORA ROMİ: ‘Sinan üç yaşında ama kıyafetlerini kendi seçiyor’

Henüz üç yaşında olmasına rağmen kendi kıyafetlerini seçecek kadar büyümüş olan Nora Romi’nin oğlu Sinan, alışveriş yapmayı da en az diğer çocuklar kadar eğlenceli buluyor. Tomy Hilfiger’ın renkli tişörtleri ve kazaklarıyla mağazanın içinde dolaşan Sinan, hip hop pantolonuyla da anlaşılan modayı yakından takip ediyor. Mağazaya girer girmez renkli şapka ve pantolonlar onun dikkatini çeken kıyafetler arasında. Alışveriş onun için tam bir oyun.

Ayrılığa gülerim

Yonca Evcimik, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisinden ayrıldı. Ancak belli ki ayrılık pek de üzmemiş Evcimik’i... Bahar Korçan’ın Nişantaşı’ndaki mağazasının açılışına katılan şarkıcı, son derece neşeliydi. Elinde alkollü meyve kokteyli, bir yandan tanıdıklarla sohbet etti, bir yandan modelleri denedi ve gün boyunca çevresine gülücükler saçıp durdu.

Meçhul partner

Rana Pirinçcioğlu, VİP Turizm’in sahibi Ceylan Pirinçcioğlu’ndan boşandıktan sonra gece hayatında pek görünmez olmuştu. Onu daha çok Power FM’deki sabah programından takip ediyorduk. Rana Hanım’a uzun bir aradan sonra geçtiğimiz günlerde Wanna’dan çıkarken rastladım. Yanında tanımadığım bir de bey vardı.

Hasret öpücüğü

Arben İçli ile evlenip Paris’e yerleşen Yeşim Salkım, zaman zaman İstanbul’a gelip ailesiyle hasret gideriyor ama belli ki bu kısa ziyaretler onlara yetmiyor. Geçtiğimiz günlerde yine İstanbul’a gelen Yeşim Hanım, soluğu ailesinin yanında aldı. Babasını ona sarılıp öperken görüntüleyen bu kare de hasretin büyüklüğünü kanıtlıyor olsa gerek...

6 ayda bitti

Ünlü dişçi Alper Cücenoğlu, 6 ay önce evlendiği eşi Şule Hanım’dan resmen boşandı. Evini iki ay önce terk eden Cücenoğlu, ‘Benim için bitmiş bir mesele üzerinde konuşmak istemiyorum’ deyip konuyu kapattı.

Ehliyetli ama alkollü

Range Rower marka jeep’i olan Yavuz Bingöl, kendine, Honda’nın bir alt markası olan Acura marka bir jeep aldı. Ehliyetine el konulduğu yönünde haberlere konu olan Bingöl, Şamdan çıkışı basına ehliyetini gösterdi. Ancak, ‘Arabamı rahatlıkla kullanıyorum’ diyen Bingöl’ün alkollü olduğu da gözden kaçmadı.

O da simitçi

Bir zamanlar cemiyet hayatının en önemli isimlerinden olan Ayşegül Germir, Nejat Cinisli’den boşandıktan sonra kendisinden 20 yaş küçük sevgilisiyle yaşamaya başladı. Şimdi sık sık Nişantaşı sokaklarında rastlıyorum ona... Geçtiğimiz gün de kızı Fulya Cinisli’yi Nişantaşı’ndaki ofisinde ziyarete giderken gördüm. Yoldaki simitçiden iki simit aldı, belli ki kızıyla ofiste çay-simit keyfi yapacaktı.

Nefise Karatay, uzun zamandır birlikte olduğu Murat Varol’la bir dargın bir barışık da olsa ilişkisini sürdürüyor. Onun çapkınlıklarını affetmiş görünen ünlü manken, önceki gece sevgilisiyle birlikte Mehmet Tuna’nın doğum gününü kutladığı Etiler’deki Şamdan adlı mekandaydı. Karatay ile Varol, geç saatlerde mekandan el ele çıkarak aralarındaki gerilimin bittiğini ve yeniden bir arada olduklarını gösterdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!