1 nişan 2 kutlama

Güncelleme Tarihi:

1 nişan 2 kutlama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2012 09:00

Yaklaşık üç yıldır birlikte olan Sinem Kobal ve Arda Turan, evlilik yolunda ilk adımı attı, önceki akşam aile arasında nişan yüzüğü taktı. Çift, nişan töreninin ardından iki ayrı mekanda kutlama yaptı.

Haberin Devamı

Uzun süredir evlilik planları yapan Arda Turan ve Sinem Kobal sonunda beklenen adımı attı, aile arasında nişan yüzüklerini taktı. Kobal’ın Acıbadem’deki evinde gerçekleşen kız isteme ve nişan seremonisinden sonra kutlamalara Kumkapı’daki Çapari Restoran’da start verildi. Büyük çoğunluğunu aile üyeleri ve akrabaların oluşturduğu 100 kişinin katıldığı kutlama için mekanın üst katını kapatan çift, içeri ayrı ayrı giriş yaptı. Arda Turan’ın geceye özel olarak büyük bir pasta hazırlattığı çalgılı türkülü kutlama yemeği yaklaşık dört saat sürdü. Girişteki mesafenin aksine çıkışta el ele olan Turan ve Kobal, kapıdaki meraklı kalabalık nedeniyle araçlarına güçlükle ulaşabildi.

Bir Fenerbahçe taraftarının elindeki sarı-lacivert atkıyı Arda Turan’a doğru kaldırmasına da tepki vermeyen çift, otomobillerine bindikten sonra uzun süre kahkahalarla güldü. Bu arada Kobal alyansını habercilere göstermeyi de ihmal etmedi.
 
İKİNCİ DURAK BALMUMCU OLDU

Kutlamanın ikinci durağı ise Balmumcu’daki Polat Renaissance Otel oldu. Çiftin yakın dostları ile eşlerinin katıldığı bu kutlamada Galatasaray Külübü eski Başkanı Adnan Polat, İBB Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Acun Ilıcalı, Esat Yontuç, Hakan Altun, Murat Yıldırım, Burçin Terzioğlu, Yasemin Ergene, Saba Tümer, Tümer Metin, Tuncay Şanlı, Serdar Özkan, Galatasaraylı futbolcular Selçuk İnan, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Topal, Aydın Yılmaz, Ayhan Akman da vardı.

ARNAVUT KALDIRIMI SABA TÜMER’İ ZORLADI

Halı saha maçında yan çapraz bağlarını kopartan ve ameliyat geçiren Acun Ilıcalı, kutlamaya yalnız katıldı. Aracından dışarıda inmeyen, otele otopark kapısından giriş çıkış yapan Ilıcalı, çifti tebrik ettikten kısa süre sonra mekandan ayrıldı.

Saba Tümer ise yere döşenen taşlardan şikayetçiydi. Aracından inip otel kapısına kadar yürümek zorunda kalan, ince topuklu ayakkabıları yüzünden de epey zorlanan ünlü sunucu, “Halen bu Arnavut kaldırımlarını kullananlar varmış, onlardan şikayetçiyim” dedi.

Haberin Devamı

Aileler de kutlamada

Kumkapı’daki Çapari Restoran’daki kutlamaya Arda Turan-Sinem Kobal çiftinin aile üyeleri ve akrabalarının oluşturduğu 100 kişi katıldı. Kutlama için mekanın üst katını kapattı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!