Kazım: Ailem için 40 bilet aldım

Güncelleme Tarihi:

Kazım: Ailem için 40 bilet aldım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2008 22:46

Fenerbahçeli futbolcu Kazım Kazım, Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanşında Londra'ya galibiyet için geldiklerini söyledi.

Stamford Bridge Stadı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçeli futbolcu, İstanbul'da ilk maçta elde ettikleri 2-1'lik skorun kendilerine nasıl bir avantaj sağladığı sorusuna, “Chelsea iyi bir takım. Bizim belki bir derece bile olsa onlardan daha iyi avantajımız var. İyi motive olarak yapmamız gereken neyse onu yapmamız lazım” diye konuştu.

Chelsea'nin yarınki maç öncesi, geçen hafta Premier Lig'de Manchester City karşısında bazı as oyuncularını oynatmayarak dinlendirdiği, Fenerbahçe'nin ise Kayserispor karşısında as futbolcularıyla mücadele ettiği ifade edilerek yöneltilen, “Bu durum bir avantaj veya dezavantaj sağlar mı? sorusuna Kazım, “Chelsea kadrosu geniş ve büyük bir takım. Onlar bu kadroya sahip oldukları için bazı oyuncularını dinlendirmişlerdir. Biz tam kadro ile çıktık. Ama yarın çok önemli bir maç. Oyuncular dinlenmiş olsa da olmasa da, herhangi bir avantaj veya dezavantaj olmaz” yanıtını verdi.

Fenerbahçeli futbolcu, Arsenal taraftarı olduğu hatırlatılarak, “Londra'da Chelsea'yi yenmek için burada bulunmak nasıl bir duygu” sorusunu, “Arsenal taraftarı olmam şahsi bir şey. Önemli olan Fenerbahçe'nin Chelsea'yi yenmesidir. Buraya iyi oynamaya geldik. Kazanarak geri dönmek istiyoruz. Buraya beraberlik için gelmedik” diye yanıtladı.

Kazım, turu geçmeleri durumunda hangi takımla eşleşmek istediği sorusuna ise, “Bizim ilk önce konsantrasyonumuz yarınki maç için. Yarından sonra buna bakarız. Liverpool olsa da Arsenal olsa da farketmez. Benim Arsenal taraftarı olmam bir şeyi değiştirmez. Burada önemli olan Fenerbahçe'dir” yanıtını verdi.

“AİLEM İÇİN 40 BİLET ALDIM”

Kazım, bir soru üzerine ailesi için yarınki maça 40 bilet aldığını belirtti.

Fenerbahçeli futbolcu “Kendi aileniz için ne kadar bilet aldınız?” sorusuna verdiği yanıtta, “Önemli olan benim ailem değil, hem Chelsea, hem Fenerbahçe taraftarlarıdır. Ailem için 40 tane bilet aldım” dedi.

Ailesi Londra'da yaşayan ve futbol hayatını Fenerbahçe'den önce İngiltere'de geçiren Kazım, toplantıda İngiliz basınının ilgi odağı oldu.
Türk vatandaşı olarak Kazım Kazım ismini alan sarı-lacivertli futbolcu, bir İngiliz gazetecinin “Hangi isimle çağrılmak istersiniz” sorusuna, “Colin Kazım Richards” yanıtını verdi.

Kazım, daha sonra yaptığı açıklamada, “Kazım Kazım ismi daha fazla oynayabilmem için bana daha fazla şans veriyor” dedi.

Kazım, İngiliz gazetecilerin bu konudaki süren sorularına, “Her şey yarın oynanacak oyun için. Benim adımın bir önemi yok” diyerek konuyu kapattırdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!