Kazanmalıydık

Güncelleme Tarihi:

Kazanmalıydık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2000 00:00

Haberin Devamı

Başkan Yılmaz,Trabzonspor’u beğendiğini söyledi

Takımda iki haftadır olumlu gelişmeler gördüğünü belirten Mehmet Ali Yılmaz, ‘‘G.Antep maçında hakem galibiyetimizi engellemişti. Samsunspor karşısında ise sadece forvet beceriksiz ve şanssızdı’’ dedi.

TRABZONSPOR Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Samsunspor maçını televizyondan izlediğini ve takımı beğendiğini söyledi. Yılmaz, bordo mavili ekibin her geçen gün daha iyi bir çizgiye geldiğini belirterek, ‘‘Gaziantepspor maçında takımda olumlu sinyaller vardı. Hakem iki golümüzü vermeyerek galibiyetimizi engellemişti. Samsunspor maçında ise çok sayıda pozisyondan yararlanamadık’’ dedi.

TAKIM SAVAŞIYOR

Samsunspor karşısında savunma ve orta sahayı beğendiğini belirten Mehmet Ali Yılmaz, hücum oyuncularının son vuruşlarda etkisiz kaldığını belirterek, ‘‘Forvetimiz ne yazık ki çok beceriksiz ve şanssızdı’’ diye konuştu. Bordo mavili takımda önceki haftalara göre büyük gelişme gördüğünü vurgulayan Yılmaz sözlerini şöyle noktaladı: ‘‘Trabzonspor şimdi savaşıyor, rakibe oynama insiyatifi tanımıyor, savunmada iyi kapanıyor ve hücuma başarıyla çıkıyor. Bu mantalite devam ederse, Trabzonspor çok daha iyi yerlerin takımı olacaktır.’’

Bulak:

Bize savaşçı

gerekiyor

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Giray Bulak, bordo mavili ekibin ağır bir takım olduğunu ve çabuk oyunculara ihtiyacının bulunduğunu kaydederek, ‘‘Rakibi hırpalayan, yıpratan, korkmayan, geri çekilmeyen, bire bir mücadeleden kaçmayan savaşçı oyuncu istiyorum’’ ifadesini kullandı. Bulak, dünya futbolunun buraya kaydığını da kaydederken, ‘‘Teknik oyuncular da olaya katılmalıdır. Ancak bu tür oyuncular sırf özellikleri olduğu için sahada takımı yanlız bırakmamalıdır’’ diye konuştu.

Bulak'a Hami eleştirisi

TRABZONSPOR'da Hami'nin yedek kalmasına eleştiriler yükselmeye başladı. Teknik direktör Giray Bulak'ın G.Antep maçında kenara aldığı, Samsun'da da yedek bıraktığı Hami'nin yokluğunun bordo mavili takımın hücum gücünü azalttığını savunanlar, ‘‘Bulak'ın mesajı alındı. Hami Trabzonspor'un en büyük silahlarından birisidir. Bu mesaj da alındığına göre yeniden takıma kazandırılmalıdır’’ görüşünü savundular. Bulak ise, ‘‘Hami ile aramızda problem yok. O da bizim futbolcularımızdan biridir ve gerektiği zaman kullanılır’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!