Kazanırsak devamı gelir

Güncelleme Tarihi:

Kazanırsak devamı gelir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2010 11:20

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncularından Egemen Korkmaz, Ankaragücü ile oynayacakları sezonun ilk maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Galibiyetle başlarsak devamı gelir. Bu yüzden kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Süper Toto Süper Ligi'nin ilk haftasında Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Bordo - mavili takımın başarılı savunma oyuncularından Egemen Korkmaz, Ankaragücü maçına çok iyi motive olduklarını belirterek, "Galibiyetle başlarsak devamı gelir. Bu yüzden kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Geçtiğimiz sezon ligde istediğimiz sonuçları alamamıştık ama hem Türkiye Kupası'nı, hem de Süper Kupa'yı kazandık. Bu da bize inanılmaz bir motivasyon verdi. Artık uzun zamandır süren bu şampiyonluk hasretine bir son vermek istiyoruz" diye konuştu.

Kİ SUNG YONG TAKİBE ALINDI

Bu arada orta sahaya alternatif isim arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Şenol Güneş'in FC Seoul'den eski öğrencisi olan Güney Kore'li Ki Sung Yong'u takibe aldı. İskoç ligi takımlarından Celtic ile 5 yıllık sözleşmesi bulunan futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı düşünen bordo - mavililerin, önümüzdeki günlerde bu konuda ciddi girişimlerde bulunması bekleniyor.

Haberin Devamı

GÜNEŞ'İN 11'İ ŞEKİLLENİYOR

Trabzonspor'da hafta sonu oynanacak olan Ankaragücü maçı öncesi teknik direktör Şenol Güneş, kafasındaki 11'i şekillendirmeye başladı. Sakatlıkları bulunan Murat Tosun ve Engin Baytar'a bu maçta görev vermeyecek olan Güneş, yeni transfer Jaja'yı ise 18 kişilik maç kadrosuna alıp almama konusunda kesin bir karar vermedi. Güneş'in zorlu karşılaşmada forvette yine Burak - Teofilo ikilisine görev vermesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!